Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyJana Zajíce, Praha - Bubeneč

Jana Zajíce, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 950 Kč


Pronajmu krásnou novostavbu půdního mezonetu 2+kk na Letné, 50m od Stromovky a 300m od Letenských sadů. Vše nové, minimálně obýváno od letošního března. 4. patro s novým výtahem v čistém domě. V dolním podlaží zádveří, koupelna s WC, dále obývací pokoj a malý kuchyňský kout vybavený spotřebiči. UPC internet s wifi. V horním patře ložnice. V okolí nespočet restaurací a barů, supermarket Billa a samozřejmě perfektní dopravní dostupnost centra města i letiště. K nastěhování ihned, možno přenechat vybavení. V této lokalitě neopakovatelná nabídka - důvod pronájmu - urgentní stěhování do ciziny.

New attic 1 bedroom attic apartment for rent in Letna. 50m metres to Stromovka park, 300m away from Letna park. Everything new, occupied irregularly since this March. 4th with new elevator in tidy house. In the lower floor is small foyer, bathroom, living room and small kitchen. In upper floor is the bedroom. Plenty of amenities nearby – restaurants and bars, Billa supermarket. Fantastic connection to the downtown and airport. UPC broadband internet with wifi. Available immediately, leaving the furniture is also possible. In this area unbeatable offer – reason for letting – urgent relocation abroad.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158012
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha41
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.