Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 360 m² bez realitkyHorní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký kraj

Horní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký kraj
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 205 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


ROKYTNICE NAD JIZEROU -

PRODÁM nebo PRONAJMU CHALUPU

V KRKONOŠÍCH.

Prostorná chalupa leží na parcele 1550 m2 s řídce osídleným okolím, pěkným výhledem na hory, a přitom pouze 600 m od centra horského městečka Rokytnice/Jiz. V místě je mnoho různých obchodů, včetně supermarketu, jsou zde tenisové kurty, koňská jízdárna, půjčovna lyží a sněžných skůtrů, dvě diskotéky a řada kvalitních stylových, ale i běžných levnějších restaurací. K chalupě přiléhá zahrada-stavební parcela 1115 m2, která je součástí pronájmu či prodeje v rámci uvedené ceny 5 mil. Chalupa má 390 m2 obytné plochy, 16 místností, 4x sociální zařízení a možnost úpravy 4 oddělených vchodů. Je tudíž po malé úpravě též vhodná pro 4 rodiny (každá rodina 4 místnosti). Chalupa a přilehlá parcela jsou napojeny na inženýrské sítě: elektřina (silná přípojka 3x65A je schopna vyhřát celou chalupu), dále pak přípojka vody, plynu a kanalizace. Ve vzdálenosti 400 m až 1,2 km od chalupy je 14 lyžařských vleků různě náročných, od mírných sjezdovek až po kvalitní sportovní sjezdovku červenou a černou. Přímo u chalupy je malý lyžařský kotvový vlek s možností mírného sjezdu oklikou i pro děti, ale i přímého prudkého sjezdu pro náročné lyžaře (délka 250m a výškového rozdílem 30m s rovinným dojezdem). Tento vlek je součástí prodeje v rámci uvedené ceny.

Chalupa má podobu staré selské usedlosti s obytnou roubenou kuchyní 50m2, další místnosti jsou z části roubené a z části zděné. Celá chalupa je v současné době funkční, dobře slouží zejména lyžařské rekreaci, vyžaduje však rekonstrukci oken, vstupních prostorů a sociálního zařízení. Plechová střecha je v dobrém stavu.

Je zde možnost zavedení plynového vytápění jako náhrady za současné topení akumulačními kamny a dřevem. Levné dřevo je v okolí k dispozici v neomezeném množství. Plynová přípojka je přivedena 10 m od chalupy. Zdrojem vody je městský vodovod. Přístupová cesta k chalupě má mírné, dobře sjízdné stoupání. V zimě je soustavně protahovaná.

Eventuálně postavená nová budova na vedlejší současně prodávané parcele by mohla se starou rustikální chalupou vytvořit zajímavý penzion.

Celková prodejní cena 5 mil. Kč nebo pronájem 8.000,-Kč měsíčně

K nastěhování ihned.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15821
Dispozice7+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha360
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.