Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 81 m² bez realitky28. října, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

28. října, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 250 Kč


Dovoluji si Vám nabídnout zrekonstruovaný byt 3+1 v nejžádanější a nejlukrativnější lokalitě Ostravy, přímo v ulici 28. října téměř na Masarykově náměstí. Byt se nachází ve posledním, tj. 3. patře udržovaného domu. Plovoucí podlahy, vysoké stropy, neprůchozí pokoje tvoří neodmyslitelnou atmosféru tohoto bytu. Velmi luxusní a reprezentativní bydlení v samém centru Ostravy, velmi klidná lokalita, v docházkové vzdálenosti je Stodolní ulice i Komenského sady, vhodné k odpočinku i aktivní relaxaci.

I have the pleasure to offer you a renovated, 2 bedroom apartment in the most wanted and most lucrative area of Ostrava, in street 28. října close to the Masaryk square. The apartment is in the last of four floors of a well-maintained house. Wooden floors, high ceilings, and not-walk through rooms represent a very special atmosphere of this apartment. Luxurious and representative living the same heart of Ostrava, at the same time a very quiet area, close to Stodolní street and Komensky garden well suited for (active) relaxation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158280
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha81
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.