Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyDalimilova, Praha - Žižkov

Dalimilova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím pronájem zrekonstruovaného, světlého a prostorného nově zařízeného bytu 2+kk, 65 m2, ve 2.patře v centru Prahy. Byt se skládá z velkého světlého obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou vybavenou spotřebiči, velké ložnice s velkou šatní skříní a výhledem do zahrady a na Vítkov, koupelny s vanou, odděleného WC a předsíně. V bytě je satelit a možnost internetu či pevné linky od společnosti O2. Celá nemovitost prošla rekonstrukcí a je ve velmi pečlivé správě. V okolí je veškerá občanská vybavenost a dopravní spojení, kulturní i sportovní vyžití, včetně parků (Riegrovy sady, Vítkov, Parukářka). Ideální pro mladý pár. K nastěhování od 1.8.2017.

Stylish, sunny and newly furbished apartment 2 + kk in the wider center of Prague to let. The apartment is situated in the 2nd floor of the renovated building with garden. The total usable area is 65m2. The apartment is newly furbished and equipped with a modern fully kitchen unit with quality, built-in appliances, the living room is sunny with a large sofa bed, the room has generous storage space in the big wardrobe and a spectacular view to Vítkov, bathroom with bath-tub and separate WC. In the surroundings you can find all the civic amenities and parks (Vítkov, park Riegrovy, Parukářka). Easy accessibility to all parts of Prague. Tram stop and bus are stop only few meters from the house, 5 min by tram you are in the Wenceslas square or at Paladium. Ideal housing for young couple. Free from 1st August 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159212
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.