Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 19 m² bez realitkyHúskova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Húskova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 500 Kč


Ponukam na prenajom izbu v dvojizbovom nekuřáckom byte. Byt je na 4./4 poschodi menšieho obytneho domu v Brne v Černoviciach vo veľmi tichej oblasti. V blizkosti sa nachadzaju dve zastavky MHD (Spačilova, Psychiatricka lečebna) a na Hlavní nádraží a na Úzku je to MHD 6 minut. Pred domom sa nachadza velmi vela miesta na parkovanie. V blizkosti domu je Albert, Lekaren, 2 bankomaty, Pošta, atď.

Byt je plne vybaveny. V kuchyni sa nachadza elektricka truba a plynovy sporak, chladnicka, mraznicka, mikrovlnka, rychlovarna kanvica, toaster, riad atď. Kupelna je čiastočne zrekonštruovana a nachadza sa v nej aj nova automaticka pračka. V byte je zavedeny velmi rychly (2MB/s) internet, je k dispozicii aj wiffi, v byte je tiez k dispozicii antenna pripojka s 11 pogramami. V celom byte su nove plastove okna a zaluzie, v izbach su drevene parkety. V druhej izbe bytu byva jeden mlady par.

Samotna izba ma rozmery asi 3,7x5m. Izba je čiastočne zariadena. Je v nej starsi nabytok (policova stena, skrina, stolik, stolicka), chyba postel. Na chodbe je k dispozicii este jedna skrina.

Najom je 4500KČ vratane všetkych poplatkov, vratna zaloha je vo vyške 1 mesačneho najmu. Izba je k dispozicii od 1.10.

V prípade záujmu prosím píšte na mailovú adresu. Na telefóne som často nedostupný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159374
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha19
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.