Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 140 m² bez realitkyBrigádnická, Liberec - Dolní Hanychov, Liberecký kraj

Brigádnická, Liberec - Dolní Hanychov, Liberecký krajVybaveno
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dům, který má plusové náklady na bydlení, a to díky FOTOVOLTAICKÝM PANELŮM na střeše domu. Příjmy z těchto panelů každým rokem stoupají o 2-4% díky stoupajícím výkupním cenám. Výkupní cena pro rok 2012 je 13,41 za kWh.Roční náklady na provoz domu činí 17000-18000 Kč elektřina,5000Kč voda.Přijmy z elektrárny činily za loňský rok 38849Kč.

Jedná se o dřevostavbu Finského domku s dispozicí 5+1( 140 m²) s balkonem v osobním vlastnictví nezatíženém hypotékou. Ve velmi atraktivní lokalitě v Liberci Dolním Hanychově S vynikající dopravní dostupností. MHD 1.min, škola, školka, zdrav. zařízení, nákupní středisko do 5min. chůze, střed města 1O min MHD.

Zastavěná plocha domu činí 86m2, obytná je pak 140m2;. Dům je podsklepen čtyřmi místnostmi a garáží s vraty na dálkové ovládání. Nemovitost je po celkové rekonstrukci z roku 2006(mimo sklepní prostory).Dům je zateplen izolaci ROCKWOOL, má nový rozvod odpadů (veřejná kanalizace), samostatnou přípojku vody(obecní), el. rozvody v mědi od hlavní přípojky,vytápění ústředním topením napojeným na elektrokotel nebo krbem JOTUL umístěném v přízemí(revizní zpráva z 10/2012 o kontrole spalinové cesty dle nařízení vlády č.91/2010), nová eurookna Meranti. Dům má udržovanou zahradu s krásným zákoutím o rozloze 554m2 s ovocnými keři a pěstěnou zelení, oplocen ze 3 stran živým plotem.

Dispoziční řešení:

V přízemí - kuchyň včetně kuchyňské linky a spotřebičů /myčka,lednice, trouba, varná deska/, obývací pokoj - dubová 2cm podlaha 38m2,jídelna. Koupelna s vanou pro 2 osoby(LOVESTORY), el.žebřík, vytápěná podlaha.Vstupní chodba.

Patro - chodba, samostatné WC, pokoj, šatna, ložnice s východem na zastřešený balkon, koupelna, pracovna.

Do domu lze využít 2 samostatné vchody.

Stěhujeme se na Moravu!

PROSÍM RK NEVOLAT! !!

Třída energetické náročnosti: D

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159676
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha140
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.