Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyLublinská, Praha - Troja

Lublinská, Praha - TrojaVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím dlouhodobý podnájem bytu 3kk - 68m2 v Troji s nádherným výhledem, po rekonstrukci. Plně zařízený - lednice, pračka, myčka, mikrovlnka, kompletní zařízení bytu nábytkem Ikea, vestavěné skříně, plně vybavená kuchyň se sklokeramickou varnou deskou, pracovna (menší úzký pokoj), ložnice s manželskou postelí, v koupelně vana.

Byt je velmi světlý, v domě po rekonstrukci, nové zateplení, okna, výtah, orientovaný na východ, velmi dobrá občanská vybavenost v okolí, zastávka MHD kousek od domu.

Volný ihned, po dohodě možná sleva. Bez trvalého pobytu, v současné době není podnajem bez nábytku možný, pouze menší kusy po dohodě.

Nice sunny flat 3kk 68m square for rent in Prague 8 - Troja, close to the shopping park Krakov, 10 minutes by bus from the subway station Metro-C Kobylisy.

Fully furnished furniture Ikea. Fridge, washing machine, dishwasher Bosch, microwave, nice furnished kitchen. Central heating, bathroom, separate WC. Nearby all public facilities .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159710
Dispozice3+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.