Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyTáborská, Praha - Nusle

Táborská, Praha - Nusle
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 797 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám družstevní byt v Táborské ulici v Praze - Nuslích ve čtvrtém patře čtyřpodlažního cihlového domu. Byt je orientován na jih s výhledem do parku. Vhodný k rekonstrukci, ale bez problému obyvatelný i v současném stavu. V bytě je nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči. Na podlahách jsou původní dřevěná prkna a parkety. Vytápění kombinované plyn/elektřina, ohřev vody pomocí vlastního bojleru v koupelně + průtokový ohřívač v kuchyni. Nulová anuita, převod do OV zatím ne.

Dispozice: předsíň - 9 m2, kuchyně - 14,7 m2, pokoj 20 m2, pokoj 12,2 m2, koupelna 3,3 m2, WC 1 m2, lodžie 2,6 m2, sklep 1,8 m2.

Dům je vybaven novým výtahem, připravuje se výměna oken a zateplení domu. Perspektiva rozšíření bytu o podkrovní část v rámci plánované půdní vestavby.

Výborná poloha v pěkné části Prahy, přímo před domem je zastávka Tram 18/Bus 193, stanice metra Vyšehrad/Pražského povstání cca 10 minut chůze nebo 1 zastávka tramvají. V pěším dosahu (max. 5 minut) je několik obchodů s potravinami, úřad městské části, pošta, MŠ, ZŠ i gymnázium, několik parků, dětské hřiště...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159927
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.