Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - Vinohrady
Cena6 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 224 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabídka útulného, zrekonstruovaného, prostorného bytu 3+kk o užitné ploše 94,2m2 s balkónkem ve 3.patře udržovaného činžovního domu s výtahem v Praze 3 - Vinohradech. Činžovní dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 1998 (elektroinstalace, střecha, nový výtah). V říjnu 2010 byl dům nově vymalován a položena nová dlažba. V bytě proběhla kompletní rekonstrukce před několika lety. Interiér bytu nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a dětský pokoj (pokoj pro hosty). Moderní kuchyňská linka vybavena sklokeramickou deskou, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, mrazákem, digestoří. Z kuchyně se vchází na balkón orientovaný do klidné části vnitrobloku. Zajímavý je výklenek, který může sloužit jako pracovní kout, do kterého se vchází z předsíně. Koupelna s vanou a toaletou. Výška stropů 2,9m. Vlastní plynový kotel. Termostat. Dřevěná podlaha a dlažba. UPC. Pevná linka. Bezpečnostní dveře. K bytu náleží sklepní kóje. Jedná se o méně frekventovanou část Vinohradské ulici. Výborná dostupnost do centra. V blízkosti domu metro A (stanice Flóra) a tramvajová zastávka.

We offer for sale this cozy, renovated, spacious two bedroom apartment with balcony, usable area of 94.2 square meters. The apartment is situated on the 3rd floor of the maintained apartment house in Prague 3 - Vinohrady. The apartment building was completely renovated in 1998 (electrical set, roof, new elevator). In October 2010 the house was newly painted, new paving. The apartment is after a complete renovation a few years ago. The interior of the apartment offers a living room with kitchenette, bedroom and children's room (for guests). Modern kitchen is equipped with cooker, dishwasher, microwave oven, refrigerator, freezer and cooker hood. From the kitchen you can enter to the balcony facing to a quiet courtyard. Interesting is the niche that can serve as a work area. Bathroom with bath and toilet. Ceiling height of 2.9 m. Own gas boiler. Wooden floors and tiles. UPC, phone line available. Security doors. The apartment has a cellar. Excellent access to the city center. The house is situated near metro station A - Flora and tram stop.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu161692
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.