Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 56 m² bez realitkyChrudimská, Praha - Vinohrady

Chrudimská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Krásný atypický byt v luxusní novostavbě na Vinohradech přímo u metra Flora. Klid, pěkný výhled a výborná dostupnost MHD (1 min. chůze na metro Flora). Slunný a prostorný. Koupelna s vanou, WC, pračkou. Na podlahách dlažba a plovoucí podlaha, vytápění plynovým kotlem v domě. Částečně zařízený, možno dozařídit dle dohody. Kuchyňská linka s lednicí, elektrickou troubou a sklokeramickou deskou. Velmi hluboká (105 cm) vestavěná skříň v ložnici. Velká dřevěná Eurookna. Terasa orientována na západ a další dvě okna na jih. Objekt vybaven kamerovým systémem s 24 hodinovou ostrahou. K dispozici satelit a internet. Parkování před domem nebo přímo v domě (možnost pronájmu podzemního garážového stání). Byt bude k dispozici od 1/7/2017.

Nice apartment in a new luxury apartment house in Vinohrady, 1 min walking distance to the underground station Flora. Sunny and quiet space, nice view. Large open space. Bathroom with a bathtub, toilet, washing machine. Fully fitted kitchen – ceramic hob, oven, fridge/freezer. Spacious built-in wardrobe in the bedroom, large wooden windows, terrace with a nice view. Satellite and internet connection. 24/7 security service in the building, CCTV system, underground parking possible(extra fee). The apartment is available from 1/7/2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162097
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.