Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyKlášterní Dvůr, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj

Klášterní Dvůr, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj
Cena2 791 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 836 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej nadstandardního bytu 3+kk s předzahrádkou do vnitrobloku se zelení v OV. Byt v žádané lokalitě o celkové užitné ploše 78m2 má soukromou předzahrádku (90m2), bezpečné a pohodlné parkování přístupné výtahem společně se sklepní zděnou kojí vedle stání v podzemní části budovy. Byt je součástí zcela nově postaveného a moderního bytového komplexu Klášterní Dvůr ve městě Rajhrad ležící kousek od Brna jen 10 min. autem, nebo autobusem či vlakem (IDSJK) a v blízkosti silnice R52, D1 a D2. Bytová jednotka je bezbarierová, internet, VoIP telefon, SAT rozvody ve všech pokojích, topení ústřední s vlastním kotlem, komora/šatna. Koupelna je vybavena sprchovým koutem s masážním panelem, termostat. baterie. WC je samostatné, závěsné s umývátkem a bidetovou sprškou. Celkové náklady na bydlení do 3 800 Kč (el., voda, teplo, internet), měření spotřeby tepla je samostatně pro byt. Výhled do vnitrobloku z bytu je situován do soukromého parku se zahradou, fontánou a dětským hřištěm. Komplex je vystavěn v samém centru města nedaleko městského úřadu, pošty, zdravotního střediska (praktický, dětský, zubní lékař, gynekologie, atd.) lékárny, restaurace, kavárny a obchůdků, MŠ, ZŠ, pobočka umělecké školy, SOŠ zahradnická, OC Olympia, IKEA. Město má bohaté sportovní a kulturní vyžití (tenis, fotbal, TJ Sokol, karnevaly, výstavy, mateřské centum atd.). Letos zahájena výstavba nového supermarketu. Zastávka autobusu se nachází hned naproti komplexu, autobus vás odveze přímo do centra Brna i zpět. Také je tu vlakové nádraží (cca 500m), odkud se dostanete jak do centra Brna, tak i směrem na Vojkovice, Hrušovany u Brna, Břeclav atd. Nedaleko se nachází chráněná krajinná oblast Pálava. Misto je ideální jak pro jednotlivce, páry, nebo rodinu hledající klidné místo blízko přírody, ale i města. Cena je bez DPH.

Sale of high standard 3 bedroom apartment with kitchen in private ownership with a front garden in the courtyard with greenery. Apartment in the desired location with a total floor area of 78 m2 with a private front garden (90m2), safe and convenient parking is accessed by the elevator along with brick cellar next to the parking lot in the underground part of the building. An apartment is part of the newly built modern apartment complex in Klasterni Dvur Rajhrad located near Brno, just 10 minutes by car or by bus or train (IDSJK) and close to the road R52, D1 and D2. Housing units are barrier free, Internet, VoIP telephone, satellite wiring in all rooms, central heating with own house boiler, locker room. The bathroom is equipped with massage shower panel, thermostat battery. The wall mounted toilet is separated with a washbasin and bidet shower. Total cost of housing is 3800 CZK monthly (electricity, water, heat, internet), self contained heat meter in the apartment. View of the courtyard from the apartment is situated to the private park with gardens, a fountain and a playground. The complex is built in the city center near by municipal authority, post office, health center (general practitioner, pediatrician, dentistry, gynecology, etc.), pharmacy, restaurants, cafes and shops, kindergartens, elementary school, a branch of art school, secondary vocational horticulture, shopping mall Olympia, IKEA. The city has a rich sport and cultural activities (tennis, football, TJ Sokol, carnivals, exhibitions, etc., The Parent and Child Center).This year started construction of a new supermarket. The bus stop is located just opposite the complex, a bus will take you directly to the Brno center and back. There is also a train station (500m away) from where you get to Brno center, and the direction to Vojkovice, Hrušovany near Brno, Breclav etc. Nearby is a protected landscape area Palava. The place is ideal for individuals, couples or families seeking a quiet place close to nature, but also to the city. The price is without VAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162862
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha78
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.