Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 85 m² bez realitkyBuzulucká, Praha - Dejvice

Buzulucká, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu klidný slunný byt v Dejvicích, jen 3 minuty pěšky od stanice metra Dejvická. Perfektní spojení do centra Prahy (10 min metrem) i do přírody (Divoká Šárka 10 min autobusem). V bytě jsou dva velké pokoje (26m2 a 23m2), prostorná hala, nová kuchyň, spíž, WC, prostorná koupelna, lodžie. K dispozici je také původní sklep. V domě je nákladní výtah.

Byt byl rekonstruován před 3 lety a je plně vybavený (nábytek, pračka, myčka, kombinovaný sporák, lednice, TV (UPC), internet, pevná linka). K nastěhování od 1. 11. 2012, po domluvě možno dříve.

I have a nice silent sunny apartment for rent in Dejvice, just 3 minutes from Dejvicka metro station. Perfect connection with the Prague centre (10 minutes by metro) and with the nature (10 minutes by bus to Divoka Sarka)

There are 2 rooms (26 sqm and 23,2 sgm), hall, kitchen, bathroom, toilet and pantry. It has also a balcony (facing the street) and a cellar. There is a freight elevator in the building.

There is a UPC package (Internet/TV/phone) available in the apartment and everything one needs (fridge, dish washer, washing machine, etc.)

The apartment was renovated three years ago (new kitchen). It is available since November 1, 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163654
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.