Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyMendlovo náměstí, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Mendlovo náměstí, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 630 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 154 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt ve velice lukrativní a žádané lokalitě Brno-střed, ul. Mendlovo nám. Byt je v současné době družstevní, ovšem pokud by chtěl případný zájemce, můžeme ho okamžitě převést do osobního vlastnictví a byt bychom prodávali jako OV.

Byt:

Kuchyň (6,8 m2) je plně vybavena (kuchyňská linka do tvaru U, lednice s mrazákem, plynový sporák, el. trouba, digestoř, mikrovlná trouba). Z kuchyně jsou prosklené dveře na balkón (3 m2) s výhledem na Špilberk. Do kuchyně se vchází z obývacího pokoje (18,1 m2). Další dva pokoje mají rozlohu 10,9 m2 a 12,8 m2. Do všech místností kromě kuchyně se vchází z prostorné haly (9,1 m2). V koupelně (3,4 m2) je vana se sprchou, umyvadlová skříňka na míru a pračka s vrchním plněním. V bytě je samostatné WC (0,9 m2), včetně úložné skříně na např. čisticí prostředky. Poslední místností v bytě je prostorná šatna (2,9 m2) s vestavěnou skříní a botníky. K bytu patří také sklep (1,1 m2).

V bytě jsou ve všech pokojích, kuchyni, hale i šatně plovoucí podlahy, dlažba v koupelně a na záchodě. Okna jsou plastová, balkón je zasklený. Okna třech obytných pokojů jsou orientovaná směr Výstaviště (tedy mimo přímý ruch z Mendlova náměstí).

Dům:

Dům prošel kompletní revitalizací - všude nová plastová okna, zateplení + fasáda, nové el. rozvody, dva výtahy, opravené vstupní prostory (schránky, bezpečnostní vchodové dveře). V domě je rozvod internetu UPC.

Parkování je zcela bezproblémové - šíkmá parkovácí stání podél jednosměrky (Výstaviště - Mendlovo nám.), popř. parkování za domem. Uvolnění červenec 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164173
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.