Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 130 m² bez realitkyU Parku, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

U Parku, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím nájem mezonetového bytu 3+kk o celkové výměře 130m2, který se nachází ve velmi klidném prostředí nedaleko Komenského sadu na ulici U Parku v Ostravě. Byt je po rekonstrukci, zařízen. V kuchyni kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, elktrická trouba, digestoř, myčka, lednice s mrazákem, ostrůvek s úložnými prostory. Koupelna vana, dvě umyvadla, koupelnový nábytek, pračka, keramické obklady, dlažba, wc zvlášť. V dětském pokoji je komoda. V chodbě vestavná skříň, komora. V prvním patře sedací souprava, konferenční stůl, televize. V ložnici postel. Možnost připojení na internet a kabelovou televizi. Občanská vybavenost: v těsné blízkosti park, MHD, potraviny, zdravotní zařízení, mezinárodní škola, školka a pod. Volný k nastěhování ihned, vhodný i pro rodinu s dětmi. Lukrativní nabídka!

We offer rental duplex apartment 3 + kk with a total area of ​​130 square meters, located in a very quiet area near Komensky set on the street U Parku in Ostrava. The apartment is renovated, fully furnished. In the kitchen: ceramic hob, elektrical oven, range hood, dishwasher, refrigerator with freezer, island with storage space. Bath tub, two sinks, bathroom furniture, washing machine, ceramic tiles, floor tiles, toilet separately. The nursery is a chest of drawers. In the hallway recessed cabinet chamber. On the first floor, sofa, coffee table, TV. In the bedroom bed. Connection to the Internet and cable television. Amenities: close to park, public transportation, food, medical devices, international school, kindergarten and so on. Free to move immediately, suitable for families with children. Lucrative Offer!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164552
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha130
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.