Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyNovosadský dvůr, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Rezervováno
Novosadský dvůr, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby550 Kč
+ Vratná kauce7 500 Kč


Pracovnici RK - nevolejte mi prosim!

Nabízím SLUŠNÝM LIDEM pronájem bytu zkolaudovaného na podzim roku 2011 ve 2. np. projektu Novosadský dvůr. Byt má následující dispozici - pokoj + kuchyňský kout (20,2 m2), předsíň (3,49 m2), koupelna + WC (2,71 m2), balkón (4,5 m2) a sklep (2 m2). Z bytu je výhled na nedalekou řeku Moravu a zeleň ve dvoře. Nedaleko domu se nachází zastávka autobusu U Učiliště, supermarkety (Albert, Penny), mateřská a základní škola. Docházková vzdálenost do centra - 10 min. Nově vybudovaná tramvajová trať do centra přes obchodní centrum Šantovka, které je dosažitelné rovněž stezkou podél Moravy (cyklo + brusle).

ZAŘÍZENÍ

Byt je zařízen kuchyňskou linkou (německá NOBILIA, spotřebiče GORENJE), v koupelně jsou pak zařizovací předměty RAKO a KOLO. V pokoji položena kvalitní plovoucí podlaha MEISTER, v předsíni a koupelně dlažba. V bytě instalována zásuvka na internet od fa Fofrnet (případné připojení si hradí nájemník sám), samozřejmostí je pak přípojka na pračku. K dispozici je pak i dostatek parkovacích míst buďto přímo před domem a nebo ve dvoře.

POPLATKY

Poplatky zahrnují zálohu na vodu, dále pak úklid a osvětlení společných prostor a používání výtahu. Elektřinu si nájemník hradí sám. Vytápění bytu je zajištěno přímotopem. Orientace na jih, zástavba ve vnitrobloku a zateplení snižují náklady na topení na minimum.

KAUCE

Spolu s prvním nájemným je splatná je i kauce ve výši jednoho nájemného.

KOUŘENÍ

V bytě není dovoleno kouřit (moje podmínka), a to ani na balkoně (stanovy SVJ).

PROHLÍDKA

Prohlídka bytu je po dohodě termínu samozřejmě možná a to pouze pro koncového nájemníka, ne pro pracovníky realitních kanceláří (viz poznámka dole). V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat, Vaše dotazy rád zodpovím.

POZNÁMKA PRO PRACOVNÍKY RK

Vážení pracovnící realitních kanceláří, jak už název tohoto serveru napovídá, nekontaktujte mne prosím s dotazy, zda-li můžete tuto nabídku zahrnout do Vaší nabídky, ztrácíte tak čas Váš i můj. Kdybych chtěl hledat nájemníka prostřednictvím RK, jistě bych tak už dávno učinil. ;-)

Translated by Google :-)

I offer rental apartment in the 2nd level of Project Novosadská Court. The apartment has the following available - room + kitchenette (20.2 m2), hall (3.49 m2), bathroom + WC (2.71 m2), balcony (4.5 m2) and cellar (2 m2). View of the nearby river Moravia and privacy guaranteed. Near the house there is a bus stop for Schools, supermarkets (Albert, Penny), kindergarten and elementary school. The walking distance to the center - 10 min. We are currently building a tram line to the city and the banks over Santovka Moravia undergoing treatment (see photo)

EQUIPMENT

The apartment is furnished with kitchen (German nobility, appliances GORENJE), the bathroom fixtures are then RAKO and WHEEL. In the room put quality MEISTER laminate flooring in the hall and bathroom tiles. The apartment on the internet outlet installed by fa Fofrnet (possible connection is paid by the tenant himself), then of course the connection for washing machine. There is then also ample parking either directly outside the house or in the yard.

FEES

Fees include a backup of water, then cleaning and lighting of common areas and the use of the lift. Tenant pays the electricity itself. Heating is provided by a flat heaters. Orientation to the south, area in the courtyard and insulation reduces heating costs.

DEPOSIT

Along with the first rent payable is a deposit of one rent.

TOUR

Tour the apartment is in agreement term course possible and only to the end tenant, not for the staff of Realtors (see note below). In case of any questions do not hesitate to contact me, happy to answer your questions.

NOTE TO STAFF RK

Dear workers of Realtors, as the name suggests, this site, please do not contact me with questions, whether you can use this menu to include in your offer, you are wasting your time and mine as well. If I wanted to look for a tenant by RK, I certainly did so long ago. ;-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164622
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDTrnkova
🚶 272 m (3 min)
PoštaOlomouc 6
🚘 1 289 m (3 min)
ObchodPenny market
🚶 431 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 541 m (4 min)
RestauraceHostinec Na Střední
🚶 485 m (6 min)
LékárnaLékárna Rena
🚶 444 m (5 min)
ŠkolaZŠ Rooseveltova
🚶 319 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Rooseveltova
🚶 218 m (3 min)
Sportoviště
🚘 2 698 m (5 min)
Hřiště
🚶 268 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.