Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 84 m² bez realitkyKarolíny Světlé, Praha - Staré Město

Karolíny Světlé, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Atraktivní mezonetový podkrovní byt (ateliérový charakter, prostorově propojený s mezonetem, velký společenský prostor) k dlouhodobému pronájmu v nově rekonstruovaném historickém domě v centru Prahy 1 na Starém Městě v ulici Karolíny Světlé .

Ihned volný.

Byt se nachází ve třetím patře v podkroví (bez výtahu), velikost 84m2, je řešen jako mezonetový s přístupem pohodlným schodištěm do patra, kde je ložnice, malá pracovna a šatna s vestavěnou skříní.

V přízemí je velký obývací pokoj s kuchyní (kombinovaný sporák plyn/el., lednička, myčka atd.) a jídelním koutem (velký otevřený prostor). Hlavní vchod je do předsíně, z které je vstup do koupelny s WC , pračkou, rohovou vanou, umývadlem; schodištěm je přístupný mezonet.

Byt je kompletně zařízen, má podlahy z dlažeb a

dřevěných parket, etážové plynové topení s ohřevem vody, telefon po dohodě (možno objednat rychlý internet ADSL apod.), satelitní příjem TV, elektronické zabezpečení atd.

Parkování je možné v blízkých garážích pod Národním divadle nebo u Rudolfina.

Dům i byt jsou před několika lety kompletně zrekonstruovány. Byt je klidný, slunný

(střešní okna zn. Velux, v mezonetu mají i světlotěsné roletové zastínění) s přiznaným

trámovým stropem. Je i velmi kvalitně tepelně izolován. Jeho atraktivní poloha v historickém centru blízko Vltavy a Karlova mostu je zajímavou nabídkou komfortního bydlení, kterou si oblíbila zejména zahraniční klientela. Je vhodný pro manželskou dvojici bez dětí apod. V případě zájmu lze dohodnout úklid kvalitní a spolehlivou uklízečkou, která má byt již několik let na starost.

Attractive duplex loft apartment (studio character, spatially connected with the meson, a large social space) for long-term lease in a newly renovated historic building in the center of Prague 1 in Old Town Street Light Carolina.

Freestyle is immediately

The apartment is located on the third floor in the attic (no elevator), the size of 84 square meters, is designed as a duplex with convenient access staircase to the first floor where the bedrooms, small office and dressing room with built-in cabinets.

The ground floor has a large living room with kitchen (gas cooker / electric., Refrigerator, dishwasher, etc.) and dining area (a large open space). The main entrance into the hall, from which the entrance to the bathroom with toilet, washing machine, corner bath, sink, staircase is accessible apartment.

The apartment is fully furnished, the floors and pavements

wood floors, deck with gas heating hot water, telephone agreement (available fast ADSL internet, etc.), satellite TV, electronic security etc.

Parking is possible in garages near the National Theater or the Rudolfinum.

House and apartment are a few years ago, completely refurbished. The apartment is quiet, sunny

(No. Velux roof windows in the maisonette also have světlotěsné roller blinds) were granted

beamed ceiling. It is also very well insulated. Its attractive location in the historic center near the Vltava River and Charles Bridge is an interesting offer comfortable living, he took to mainly foreign clientele. It is suitable for a married couple without children, etc. If interested, you can arrange cleaning quality and reliable cleaning woman who has an apartment for several years in charge.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu165131
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha84
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.