Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyBratislavská, Praha - Hostivař

Bratislavská, Praha - Hostivař
Měsíční nájemné9 500 Kč


 Byt v osobním vlastnictví 1+kk - 33,24 m2 s balkonem (5 m2) a možností sklepa (3 m2) ve 3. patře novostavby Slunečný Vršek. Pěkný, nový, slunečný byt. Ihned k nastěhování. Připojení k internetu v ceně nájmu.

Byt je kompletně zařízen nábytkem,nová kuchyňská linka, rozkládací pohovka,pračka,sporák,lednička, varná konvice, internet(v cene najmu). Celý objekt je střežen ostrahou 24h denně. Parkovaní před domem. Kousek od hostivařské přehrady, pěšky 10 min. Na metro 3 zastávky autobusem - Opatov, či autobusem na metro Skalka.

K nastěhování: 20/3/2009

New and sunny flat 1+kk ,33.24m2 with balcony 5m2 and cellar 3m2 in the 3rd floor of new brick house in Slunecny Vrsek.Furnished (kitchen,bed-sofa, oven,washing machine,internet -included in the rent).

Security 24 h daily. Close to Hostivar park and lake-across the street about 10 min walk. To metro Opatov(red line) 3 bus stops or by bus to metro Skalka(green line)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu16514
Dispozice1+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha38
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.