Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+1 • 850 m² bez realitkyHusovo náměstí, Mochov - Mochov, Středočeský kraj

Husovo náměstí, Mochov - Mochov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 Kč


Prodám několikagenerační RD k bydlení i k podnikání, v obci Mochov, okr. Praha - Východ, která je vhodná pro velkou rodinu,i s možností podnikání přímo v domě, nebo k širokému komerčnímu využití, příp.i jako zajímavá investiční záležitost. Obytná plocha domu 175m2; užitná plocha 850m2; plocha pozemku 664m2.

Jedná se o dům, který za poslední léta prošlo základní rekonstrukcí. Původní podnikatelský záměr – bytový dům o 6 bytech (i více), velikosti cca 50 - 80m2.

Dokončení rekonstrukce nemovitosti podle znaleckého posudku je cca 2,5 mil. Kč (dokončení omítek nebo zateplení nem., zateplení a úprava střech, koupelna, dokončovací práce obou bytů - 3.+4. byt - ve výstavbě).

Nemovitost je ve tvaru písmene L s uzavřeným pozemkem, využitým z části jako okrasná zahrada, z části jako nádvoří. Pozemek je oddělen od ulice vysokou zdí, ta zaručuje maximální soukromí.

     V současné době je hotova bytová jednotka 2+KK o výměře 45m2 (obývací pokoj s kuchyní

24m2, ložnice 12 m2, koupelna 8 m2, předsíň 1 m2 + zastřešené závětří - veranda před vchodem - 12 m2.

     Další bytová jednotka je původní byt o dispozici 3+1 o podlahové výměře 125 m2 ( kuchyň 24 m2, dětský pokoj 30 m2, obývací pokoj 35 m2, ložnice 28 m2, výška stropu v místnostech 2,50 – 2,90 m, předsíň s koupelnou cca 8 m2. Oba popsané byty se nyní používají k bydlení.

    Obytná část domu je dlouhá 30 metrů a široká 9 metrů, výška budovy 9 m se sedlovou střechou, šíře zdí 65 cm do ulice a 50 cm do dvora, zdi jsou cihlové a plné, základy domu jsou z pískovce. Dům má dvě nadzemní podlaží, z toho půdní prostor, který má kapacitu 330 m2 podlahové plochy, výška prostoru do vazby je zde 3,10 m. Střecha na hl. budově je kompletně nová 10 let, pokrytá pálenými taškami Bramac Moravská. V tomto půdním prostoru jsou zároveň s novou střechou vystavěny vykýře. Střecha není zateplena.

Současný stav rekonstrukce v sobě zahrnuje nové:  rozvody elektřiny, rozvody vody v plastu, rozvody odpadu v plastu po domě i na nádvoří, vlastní kanalizace ve formě plastové žumpy, rozvody topení, které je kombinované plyn i tuhá paliva, nová el., po celém domě nové vnitřní omítky a štuky, nové podlahy, částečně některé vytápěné. Na dvoře nové rozvody kanalizace dešťové i kanalizační, odpady a přívody vody do garáže a venkovního WC.

Komerční využití nemovitosti se nabízí jako vícegenrační dům k bydlení, či bydlení i s podnikáním v domě,bytový dům o 6–12 bytových jednotkách (dle velikosti), penzion, domov, či ubytovna, případně jako sídlo společnosti, nebo bydlení pro rodinu s možností pronájmu dalších bytových jednotek.

Využití nemovitosti je díky probíhající přestavbě, či dalším možným plánům, široké.

V současné době se pronajímá jedna z dokončených bytových jednotek 2+KK za měsíční nájem 7000.- Kč + poplatky(samostatné hodiny), v pronájmu lze pokračovat.

Obec Mochov leží 13 km od hranice Prahy na silnici spojující Prahu s Poděbrady, 20 min pražským autobusem 398 na metro Černý Most, či doprava po dálnici 10 min. a nebo po Staropoděbradské ul. autem 15 min., + další autobusy do okolí. Sjezd z Hradecké dálnice je jen 4 km od obce. V obci je také veškerá občanská vybavenost, příp. v nedalekých Čelákovicích Supermarkety, obchody, kulturní využití, apod. Atraktivitu obce umocňují stále se rozrůstající podnikatelské aktivity a vysoká koncentrace aktivních firem a podniků a s tím spojenou poptávkou po bydlení. Cena dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu165203
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha850
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.