Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyKe stadionu, Praha - Čakovice

Ke stadionu, Praha - ČakoviceVybaveno
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 719 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný BYT V NOVOSTAVBĚ 2010 + GARÁŽ pod balkonem + další vl. park. stání naproti garáži + sklep. Bus u domu, 10min MHD na METRO. Prostorný slunný byt na jih (ložnice na sever) s výhledem do zeleně u plánovaného LESOPARKu, v blízkosti hřiště, koupaliště, školy, nák.centra s akvaparkem. Možno s garáží. Velice klidná a tichá lokalita, park. Byt vybaven - velká kuch.linka s pracovním ostrůvkem, s oknem přímo na větší balkon s posezením, +spotřebiče, myčka, pračka, sklokeramika, nábytek viz foto, samostatné neprůchozí pokoje, samostatné WC a koupelna/vana, koberce + dlažby, možno ale i nevybavené - dohoda možná. Byt volný, možno však dojednat dlouhodobý pronájem - vhodná investice ! FINANCOVÁNÍ POMOHU ZAJISTIT.

NEW APARTMENT in 2010 with a garage under the balcony and another own parking place opposite the garage + cellar. 10min by bus to underground. Spacious sunny apartment orientated to the south with overlooking to the greenery, close to planned park area, bedroom to the north. Apartment is equipped - large kitchen, appliances, dishwasher, window to a larger balcony, washing machine, furniture see the foto, separate rooms, separate toilet and bathroom with a bath, carpet & tiles , can be sold without equipment - agreement possible. Flat is free now, but is possible to negotiate a long-term lessee of it - good investment! Able to help with financing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu165522
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.