Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 170 m² bez realitkyNa Vinicích, Libiš - Libiš, Středočeský kraj

Na Vinicích, Libiš - Libiš, Středočeský kraj
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pro velky zajem prozatim pozastavuji nabidku!!! Nabízím od začátku srpna 2018 dlouhodobý pronájem rodinného domu. V domě jsou 4 samostatně oddělené místnosti, velký obývací pokoj propojený s kuchyní, malá spíž, velká koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem, a další oddělená toaleta. Topení je řešeno podlahovým vytápěním. Povrch podlahy je pokryt dlažbou nebo linem. Kuchyňská linka je vybavena myčkou, horkovzdušnou troubou a sklokeramickou deskou na vaření. Součástí domu je vytápěná garáž s místem pro jedno auto. Před garáží je další suché stání. Kolem domu je zatravněná zahrada. Vjezd je řešen pojezdovými vynešenými vraty. Pro zvýšení soukromí je na plotovém pletivu natažena zelená tkanina. Dům se nachází v klidné čtvrti. V blízkosti do 3 kilometrů jsou k dispozici potravinové krámy, nemocnice, lékárny, spojení do Prahy lze najít jak železniční, tak v autobusové dopravě. Po domluvě se nebráním ubytování domácího mazlíčka. Při podepisování smlouvy kauce ve výši 30.000,- (bude vrácena při odchodu, pokud nebude dům zničen). Požaduji nekuřácké nájemníky. Kontakt 774182185.

I offre long-term lease of family house from April 2014. There are 4 separated rooms, a big living-room with kitchen, a small pantry, a big bath-room with a bath, a shower, a toilet and a bidet, and other separated toilet. It is low-energy house with underfloor heating. There are pavement and linoleum on the floor. There are a washing maschine, an oven, ceramic stove in the kitchen. There is heated garage for one car. There is a place for one car in front of the garage. There is a garden with a beautiful grass around the house. This house is in a quiet neighborhood. It is possible to have some pet. The deposit is 30.000,- and it is paid when we are singing the contract. This deposit will be returned if nothing will be destroyed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167250
Dispozice5+1
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha170
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.