Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyMikulova, Praha - Chodov

Mikulova, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Pronajmeme byt 3+1 s lodžií v bezprostřední blízkosti metra Opatov (3min pěšky). Severojižní orientace, obytné místnosti mají výhled do parku. Veškerá obč. vybavenost v místě - škola v ulici, obchody Tesco 3min a Billa 6min. Byt je v původním stavu z konce 80.let, ale udržovaný, na podlahách lino a koberec. Je částečně zařízený, ale po domluvě je možno dozařídit nebo naopak nábytek vystěhovat. Pokoje jsou neprůchozí. K dispozici TV s DVD přehrávačem, pračka, myčka, lednice a mikrovlnná trouba, v suterénu je možno uskladnit ve sklepě např. kola. Možnost UPC internetu i televize.

We offer to rent a 3+1 apartment with balcony very near the metro station Opatov (3min walking). North-south orientation, living rooms have view of a park. School in the street, Tesco and Billa supermarkets - 6min and 3min walking. The apartment is maintained, the floors are linoleum and carpet, is partly furnished. The rooms are separated. Available TV with DVD player, washing machine, dishwasher, refrigerator and microwave oven. Possibility of UPC cable internet and television.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167333
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.