Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyŠmahova, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Šmahova, Brno - Slatina, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 620 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu velmi pěkně zařízený byt 2+KK v bytovém domě v Brně-Slatině na ul. Blažovická. Byt se nachází ve 3 p./3 a jeho celková plocha činí 62 m2 + lodžie 3,5m2 + terasa 7,5m2. Příslušenství: zádveří s vestavnou šatní skříní a botníkem, prostorná chodba ze které je vstup do jednotlivých pokojů a sociálního zařízení. Na SV je orientována prostorná ložnice se vstupem na terasu, na JZ pak obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na lodžii. V bytě je také pracovna a náleží k němu na patře komora. Podlahy jsou plovoucí + dlažba, okna plastová, byt má vlastní plynový kotel, přípojka kabel TV/internet. Zařízení bytu viz. foto (kromě TV). V domě je kočárkárna, kolárna. V blízkosti domu (2 minuty chůze) se nachází trolejbusová zastávka směr letiště, centrum, nákupní centrum Chrlice...), výborná dostupnost dálnice D1. Veškerá občanská vybavenost, v blízkosti Kaufland, Lídl, Penny, Albert, zábavní centrum pro děti BRuNO family park, sportovní hala Xarena Slatina...

Měsíční nájem činí 13.000,- Kč + záloha na energie (el., voda, plyn) 2.620,- Kč. Je vyžadována vratná kauce ve výši 30.000,- Kč. Byt je vhodný spíše pro náročnější zájemce. Volný od dubna 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169296
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.