Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyJižní, Hodonín - Hodonín, Jihomoravský kraj

Jižní, Hodonín - Hodonín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu pěkný, suchý byt v klidné části města, příjemné prostředí, parkování přímo u domu bez problémové. Jedná se o panelový dům (byt v 6.patře s výtahem), vč.balkonu. Byt byl donedávna obývaný, velmi pěkný, čistý. Dostupnost pro děti i seniory. Škola v blízkosti, nákupní centrum cca 50m od domu, dětské hřiště s parkem hned u domu.

Byt se skládá z prostorné chodby vybavené vestavěnými skříněmi s úložným prostorem, ze které se vstupuje do jednotlivých místností, spojené s vybavenou kuchyní a jídelnou s výhledem na dětské hřiště. Z chodby se dále dostaneme do dvou pokojů a obývacího pokoje. Z pokojů je nádherný výhled na přírodu a část Slovenska. Každý byt má min.rozlohu cca 20m2. Celková plocha bytu je cca 74m2. Sousedé v přilehlých bytech jsou velmi klidní a příjemní. Koupelna a wc jsou odděleny, dosud byly plně využívány. Topení je zajištěno centrálním přívodem a regulací s radiátory. Byt je zařízen, kuchyně vybavena (lednice, kompletní kuchyňský kout, plynový sporák), koupelna a wc jsou včetně zařizovacích předmětů.

Byt je okamžitě volný k pronajmutí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170007
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.