Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyKašparovo náměstí, Praha - Libeň

Kašparovo náměstí, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu pěkný byt v novostavbě o velikosti 2+kk s balkónem, 45 m2, 3. patro cihlového domu s výtahem. Dům se nachází v klidné části Prahy 8 – Bulovka.

Byt je dispozičně výborně řešený. Za vstupními dveřmi se nachází malá předsíň se skříní, botníkem a pračkou, ze které se vstupuje do koupelny (vana, velké umyvadlo, příčkou oddělená toaleta, topení ve formě kombinovaného žebříku – elektřina/centrální vytápění domu) a obývacího pokoje s kk. Z obývacího pokoje se vstupuje posuvnými dveřmi do ložnice, která je tak oddělenou místností a nebo lze otevřením obou křídel propojit do jednoho většího prostoru s obývacím pokojem. Z ložnice, kde je vestavěná skříň, se pak vstupuje na balkón (2 m2).

Byt je orientován okny na SV.

Byt je plně zařízen - kuchyňská linka včetně vybavení, sporák se sklokeramickou deskou a elektrickou troubou, lednice s mrazákem, pohovka (rozkládací; vyspí se 2 dospělí lidé), manželská postel (kvalitní pěnové matrace na zakázku a polohovatelné rošty), vestavěná skříň v ložnici (Woodface), volně stojící skříň v chodbě, pračka, kabelový internet a UPC TV připojení. V předsíni, kuchyni, obýváku a ložnici plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Vytápění je plynovou kotelnou v domě, okna jsou plastová.

V případě zájmu můžeme nabídnout také pronájem parkovacího místa přímo v domě (horní zakladač) za cenu cca 1 200 Kč/měs (málá garáž jen pro 20 aut – z důvodu bezpečí vstup pouze přes čip z výtahu nebo dálkovým ovladačem přes vrata). Jinak je možnost parkovat v okolí domu.

Dopravní spojení je velmi dobré, 2 tram zastávky 1-2 min. chůze od domu (7 min tramvají metro B – Palmovka; 5 min tramvají metro C - Kobylisy). Autem okamžité napojení tah do centra (V Holešovičkách) a dálnici D8 a také dobré spojení směr Palmovka a Vysočany.

Zelená lokalita, v blízkosti škola, školka, potraviny, pošta, park, nemocnice Bulovka. Byt je volný, připravený ihned k nastěhování.

Cena 10.000,- Kč/měs. + zúčtovatelné poplatky (voda, elektřina, ostatní společné poplatky) cca 3.500,- Kč pro 2 dospělé osoby (nebo možno přepsat elektřinu na nájemce). V případě zájmu o internet (500 Kč) a kabelovku (sportovní verze za výhodných 120 Kč) je možno tyto ponechat, jinak může být odpojeno či přepsáno na nájemce. Cena parkovacího stání v případě zájmu 1 200 Kč/měs.

Kauce 15.000,- Kč. Smlouva na 1 rok s možností prodloužení vždy o další rok či kratší dobu dle dohody. Byt je vhodný pro 2 dospělé osoby s max. 1 dítětem. POUZE NEKUŘÁCI! Malé zvíře (kočka, malý pejsek) není překážkou.

RK NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170636
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.