Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 474 m² bez realitkyKubánská, Černošice - Černošice, Středočeský kraj

Kubánská, Černošice - Černošice, Středočeský kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 241 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám zahradu v obci Černošice - Mokropsy okr.Praha západ. Zahrada se nachází v ul. Kubánská čp. 5535.Ze zahrady je čarokrásný výhled na Hladkou neboli Ptačí skálu a Brdské lesy a na plošinu pro rogala ,která přistávají na zdejším fotbalovém hřišti.Zahrada je vzdálena od řeky cca 120 m. při oblevách zde nikdy není voda ta zde byla jen při 1000cileté vodě v roce 2002.Na zahradě jsou všechny IS včetně přípojky na tel.Stojí zde kolna o rozměru 5x5 m. a táborová chatka o rozměru 2x3m.Do obou je zaveden el. proud.V chatce je palanda,stolek a skříňka.Na zahradě bohužel nelze provádět nové stavby nachází se v aktivní zoně záplavového pásma řeky Berounky.Vhodné pro chaty bez povolení např. karavany . Pro podrobnosti prosím kontaktujte nás ,mám vyjádření jak Povodí řek tak Stavebního Úřadu MČ. ,které je aktuální. Dám k nahlédnutí.Toto místo je velmi vhodné jak pro rodiny s dětmi , pro milovníky přírody tak pro vášnivé rybáře či houbaře.V obci je zastávka ČD.Vlakem se dostanete do Prahy Smíchova za 15min a Prahy HL. NÁDRAŽÍ za 25minut.Druhým směrem za 20 min Karlštejn-hrad,Srbsko skály.30 min-Beroun

V okolí zahrady je Fotbalové hřiště,in line a skate hřiště,motokrosová dráha,u řeky je písečná pláž,hřiště na beach volejbal, cyklo stezka ,nedaleko Jedličkovi lázně a další. Krásná krajina a klid.Pro zájemce možno zaslat foto prezentaci.

REALITNÍ MAKLÉŘI PROSÍM NEVOLEJTE RK NECHCEME!Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu171285
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 474
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.