Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyÚjezd, Praha - Malá Strana

Újezd, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+KK na Malé Straně pod parkem Petřín a 3minuty od parku Kampa. Tramj 12,22 přímo u vchodu do domu. Byt je po nadstandardní rekonstrukci. Nová kuchyň i koupelna. Byt se skládá s předsíně, WC, koupelny, obývacího pokoje,kuchyně,ložnice a balkonu. Ideální bydlení pro single nebo pár. Byt je vybavený spotřebiči (plynový sporák, myčka, trouba+mikrovlny, lednice, pračka se sušičkou,TV) i nábytkem a připravený k nastěhování.

REALITKY NEVOLEJTE.

Offer for rent apartment 2 + kk in Malá Strana below Petrin park and three minutes from Kampa Park. Tramj 12, 22 directly at the entrance to the house. The apartment is a superior reconstruction. New kitchen and bathroom. The apartment consists of entrance hall, toilet, bathroom, living room, kitchen, bedroom and balcony. Ideal housing for single or couple. The apartment is equipped with appliances (gas stove, dishwasher, oven + microwave, refrigerator, washer and dryer, TV) and furniture and ready for occupancy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu171600
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.