Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 7+kk • 156 m² bez realitkyU Stírky, Praha - Libeň

U Stírky, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč


Byt se nachází v 7.NP, jedná se o mezonetový byt (nástavba na paneláku). V blízkosti se nachází tramvajová zastávka Okrouhlická, tram č. 3,10 a 55,popř. bus 505. Pět minut chůze je stanice metra Kobylisy, což jsou zároveň 2 stanice tramvají. Ob dvě ulice se nachází venkovní bazén, který byl v letech 2005-2006 zrekonstruován. Byt je dvoupodlažní. V prvním patře je pracovna s rozkládacím gaučem, ložnice, úložný prostor pod schodištěm, spíž, koupelna s dvojitou vanou, WC, kuchyňský kout s barem, lednicí a mrazákem, jídelna, obývací pokoj s rohovou sedací soupravou na míru a krbem. Z těchto prostor je přístup na balkon o velikosti cca 4m2 s výhledem na celou Prahu. V druhém podlaží mezonetu se nachází 4 pokoje, úložný prostor a koupelna s WC s prostorem pro věšení prádla. V celém bytě je plovoucí podlaha, kromě WC a koupelen, kde je dlažba s podlahovým vytápěním. Tři horní pokoje a obývací pokoj jsou vybaveny klimatizací. Poplatky a upřesnění ceny po dohodě. Byt je vhodný pro šestičlennou rodinu, nebo pro více spolubydlících.

Volný od září 2014 minimálně na 1 rok

Pro dotazy pište na email: t.valouskova@seznam.cz

The apartment is located in 7.NP, it is a duplex apartment (apartment block in the body). Nearby is a tram stop Okrouhlická, tram No. 3,10 and 55, respectively. bus 505th Five minutes walk to the subway station Kobylisy, which are also 2 stops by tram. Across two streets there is an outdoor pool, which was renovated in 2005-2006. Apartment is two storey. The first floor is a study with sofa, bedroom, storage space under the stairs, pantry, bathroom with double shower, toilete, kitchenette with bar fridge and freezer, dining room, living room with corner sofa and custom fireplace. From these premises, access to the balcony about the size of 4m2 and a view of Prague. The second floor maisonette is located 4 bedrooms, storage space and a bathroom with a toilet with space for hanging clothes. The whole apartment is a floating floor, except for toilets and bathrooms, where the tiles with underfloor heating. Three upper bedrooms and living rooms have an air conditioned. Fees and prices for clarification of the agreement. Flat is suitable for a six-member family, or more roommates.

Avaible from september 2014 minimum for 1 year

For inquiries write to email: t.valouskova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu171846
Dispozice7+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha156
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.