Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyNedvědovo náměstí, Praha - Podolí

Nedvědovo náměstí, Praha - PodolíVybaveno
Měsíční nájemné11 400 Kč


Nabízím k pronájmu velice pěkný, světlý byt 1+kk (25 m2) ve 4. patře cihlového domu s výtahem v Praze 4 - Podolí. Byt je po rekonstrukci, kompletně vybaven nábytkem (pracovní stůl, dvě židle, rozkládací gauč ke spaní, křeslo, dva menší stolky, skříň, police), kuchyň se sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou, ledničkou, mikrovlnnou troubou, pračka, TV. Koupelna s vanou, toaleta zvlášť. Dřevěné parkety a dlažba. Internetové připojení k dispozici. Dům je situován na náměstí u Podolské vodárny, klidná lokalita. Tramvajová zastávka Podolská vodárna 2 minuty a 15 minut pěšky ke stanici metra C – Pražské povstání. Preferuji pořádku milovnou nájemnici a v bytě se nekouří. K nastěhování od 14. ledna.

An impressive, bright studio apartment (25 m2) is presented on the fourth floor of a period conversion with a lift in Prague 4 - Podolí. The flat is fully furnished (desk, two chaos, double sofa sleeper, arm chair, two small tables, wardrobe), kitchenette with own, ceramic glass cooktop, fridge/freezer, microwave, washing machine, bathroom with bath and separate WC. Wooden floors and tiles. The house is situated on the square by Podolska vodarna, a very quite neighbourhood. Tram stop Podolska vodarna is within 2 minute walk and 15 minutes walk to the Prazske Povstani tube station - metro C. Rent is CZK 11.400; security deposit is one month rent. Preferably tenant with a tidy attitude, non-smoker. Available from 14 January, 2012.

-All bills included

-Internet included

-Included TV

-Communal Garden

-Free parking

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172052
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.