Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyNové Sady, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Nové Sady, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 800 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Nabízím krásný byt v centru Brna k pronájmu slušnému nájemci. Jde o 2+1 ve 4. patře cihlového domu s výtahem. Přímo od majitele.

PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!

Jde o nově zrekonstruovaný slunný byt na ul. Nové sady ve zcela zrenovovaném domě. Byt je ihned k nastěhování. Ačkoliv je dům situován na hlavní třídě, je díky novým dřevěným eurooknům poměrně klidný. Výhled je částečně na Špilberk a Petrov (JZ) a do zeleně (SV). Byt je útulný a prostorný (55m2): pokoje 26 m2 a 14 m2, kuchyň 12 m2.

Podlahy: parkety a dlažba. Celý byt je pěkně a kvalitně vymalován, na oknech jsou široké parapety v imitaci dřeva, žaluzie i garnyže.

Kuchyň je kompletně vybavená: je zde nová kuchyňská linka na míru, sporák, velká lednička, pračka se sušičkou (BOSH). Na chodbě je prostorná vestavěná skříň a předsíňová stěna. V pokoji je menší psací stůl, možno doplnit dalším nábytkem dle domluvy. Další pokoj je bez zařízení. Pokoje jsou neprůchozí. WC a koupelna jsou samostatné. Byt nemá balkón. K dispozici je sklep s bezpečnostními dveřmi – ideální pro kolo, cyklostezka je za domem.

Vedle domu je neplacené parkoviště, kromě tohoto je možné parkovat též za domem. Zástavky MHD jsou 30m (busy 60 a 61) a 100 m (tram 8) od domu. Obchod je hned naproti.

Nájem 10.800+inkaso cca 2.200. Kauce dva nájmy. Žádná provize.

Dlouhodobě: smlouva na půl roku s možností prodloužení.

Byt je obzvláště vhodný pro managery, lékaře, zdravotní sestřičky (výborná dostupnost do bohunické nemocnice - zastavábka u domu), obchodní cestující apod. (není vhodný pro rodinu s dětmi či studenty).

Ne: kuřák/ci, zvířata, trvalé bydliště. Max. 3 osoby.

Výborná dostupnost v rámci Brna i na dálnici. Volné ihned!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172090
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.