Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 33 m² bez realitkyKrokova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Krokova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce20 200 Kč


Byt přímo od majitele bez provize.

Přímí majitelé nabízí od 15. 4. 2024 nejpozději od 1. 6. 2024 k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 s výhledem do klidného zeleného dvora v cihlovém činžovním domě. Dům je zaměřen na nájemní bydlení. Můžeme Vám zaručit velmi slušné sousedy. Jsou zde rekonstruované společné prostory. Klasický byt s předsíní, velmi světlý o velikosti 2 + kk s plochou 33 m². Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s možností parkovaní na ulici.

Při vstupu se nachází předsíň, WC s koupelnou vanou i se sprchou, prostor pro pračku. V předsíňce a v některých pokojích máte linoleum a ve zbytku pokojů najdete plovoucí podlahu.

Dům má opravenou fasádu, nová plastová okna a rekonstruované společné prostory. Zálohy pro služby: voda, úklid domu a společné osvětlení činí 600 Kč/měsíc/osoba. Internet je k dispozici za měsíční poplatek 500 Kč. Elektřina a plyn na vytápění záleží na Vaší spotřebě. Požadujeme kauci ve výši 2 nájmů.

Velmi dobrá dopravní dostupnost jen 100 m od tramvajové zastávky, linka 2 s přímým spojením na hlavní nádraží (10 min.)

V okolí najdete Kaufland, restaurace, služby, základní školu a jiné. Pokud Vás nabídka oslovila, nebo máte nějaké další otázky, neváhejte nás kontaktovat na emailu: .

Apartment directly from the owner without commission.

The direct owners offer a 1+1 apartment with a view of a quiet green courtyard in a brick apartment building for long-term rent from 15/04/2024 at the latest from 01/06/2024. The house is intended for rental housing. We can guarantee you very decent neighbors. There are reconstructed common areas. Classic apartment with an entrance hall, high ceiling, very bright and sunny, size 1+1 with an area of 33 m². The apartment is located on the 4th floor of a brick building with the possibility of parking on the street.

At the entrance there is an anteroom, a toilet with a bathtub and a shower, space for a washing machine. In the hall and some rooms you have linoleum and in the rest of the rooms you will find a floating floor.

The house has a repaired facade, new plastic windows and reconstructed common areas. Deposits for services: water, house cleaning and common lighting amount to 600 CZK/month/person. Internet is available for a monthly fee of CZK 500. Electricity and gas for heating depends on your consumption. We require a deposit of 2 rents.

Very good transport accessibility only 100 m from the tram stop, line 2 with a direct connection to the main station (10 min.)

In the vicinity you will find Kaufland, restaurants, services, a primary school and others. If the offer appeals to you, or if you have any other questions, do not hesitate to contact us by email: .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820814
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 4. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha33
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKuldova
🚶 126 m (2 min)
PoštaBrno 15
🚶 810 m (10 min)
ObchodPotraviny
🚶 117 m (1 min)
BankaFio banka
🚘 925 m (2 min)
RestauraceSteak House K1
🚶 362 m (4 min)
LékárnaU lázní
🚶 164 m (2 min)
ŠkolaMŠ speciální, ZŠ speciální a Praktická škola Elpis
🚶 498 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova
🚘 1 033 m (2 min)
SportovištěSport Club
🚶 725 m (9 min)
Hřiště
🚶 480 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.