Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 120 m² bez realitky5. května, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský kraj

5. května, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 990 Kč

+ Poplatky za služby2 590 Kč


Celoroční pronájem pro zájemce i prodej dle dohody,roubenky-chalupy z r.1804 v obci Dolní Bečva s výhledem na horu Radhošť. Nejbližší město Rožnov pod Radhoštěm 5km.

Pronájem na víkend, týden, měsíc i rok. Vhodný až pro 10+2 osoby.

Ideální pro milovníky toulek po horách, skvělé domácí kuchyně v nedalekých restauracích. Skvělé podmínky pro jízdu na kole, in-line bruslích (50 km stezek povodím Bečvy), lyžování a běžkování a návštěvy pamětihodností. V okolí se nachází známý skanzen v Rožnově pod Radhoštěm s ukázkami místní architektury, starých řemesel a folklórními programy. Využít lze nedaleký bazén, krytý nebo koupaliště, saunu, solnou jeskyni, projíždky na koních nebo si můžete zahrát golf. Dále můžete navštívit zříceninu Hukvaldy 25 km, historická města Štramberk (Trúba) a Příbor a zámek ve Vsetíně 30 km. Sedačková lanovka do horského střediska Pustevny 15 km – zde můžete nejen v létě, ale i v zimě podniknout hezkou procházku na nejvyšší vrchol Radhošť se sochou pohanského boha Radegasta. Chalupa je vybavená k obývání, běžným kuchyňským náčiním, nádobím, nechybí skleničky, příbory, hrnky, teplá voda, ohřev skrze bojler, splachovací WC, sprchový kout. V kuchyni je průtokový ohřívač, elek.varná konvice, plyn.sporák, lednice, topinkovač, TV, rádio, dle domluvy WIFI.

Poplatky:

spotřeba elektřiny 4Kč/1kW

spotřebu vody (cca 220 Kč/týden)

spotřebu paliv. dřeva (cca 690 Kč/týden)

Rekreační poplatek OÚ Dolní Bečva (nad 18 let) 10,- Kč / den

Poplatek za použití povlečení 90 Kč/postel

Poplatek za psa 60Kč/den, povolena jsou všechna plemena

Objekt je vhodný pro obývání až 12-ti osob. V případě krátkodobých či celotýdenních pobytů nebo při rezervaci celého objektu, mě prosím kontaktujte na: e-mailu: kresta@czechinno.cz; mob.+420 724601080

POPIS OBJEKTU:

Poloha: Na severní Moravě, v chráněné krajinné oblasti Beskydy, na okraji obce Dolní Bečva, cca 5 km východně od města Rožnov pod Radhoštěm. Ideální pro milovníky toulek po horách, dobré podmínky pro jízdu na In-line a kole a návštěvy pamětihodností. V okolí se nachází známý skanzen v Rožnově pod Radhoštěm s ukázkami místní architektury, starých řemesel a folklórními programy, dále zřícenina Hukvaldy 25 km, historická města Štramberk a Příbor a zámek ve Vsetíně 30 km. Sedačková lanovka do horského střediska Pustevny 15 km – zde můžete nejen v létě, ale i v zimě podniknout hezkou procházku na nejvyšší vrchol Radhošť se sochou pohanského boha Radegasta. V blízkosti se také nachází tenisové kurty 100m, golfový klub.

Vzdálenosti: Základní potraviny, supermarket a restaurace (v místě) 40 m, další supermarket a veškerá občanská vybavenost (Rožnov pod Radhoštěm) 2 km. V okruhu do 3 km se nachází též dvě venkovní koupaliště, krytý bazén a sauna, možnost jízdy na koních. Tenisové kurty 150m. Aquapark (Frenštát pod Radhoštěm) 15 km. Přírodní koupání v přehradě (Horní Bečva) 15 km. Rybaření (s povolenkou) – pstruhové vody řeky Bečvy. Les 100 m.

Ubytování: Původně historický dům z roku 1804, po částečné rekonstrukci, hezky a příjemně zařízený. Vstup, chodba, síň/pokoj se dvěma samostatnými dvojlůžky a posezením. Kuchyně s plynovým sporákem, lednicí a varnou konvicí. Jídelna se stolem pro 6-8 osob. Prostorná, nově zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. 2x Ložnice s dvojlůžkem, přistýlkou a kamny na tuhá paliva. Podkroví je moderně zrekonstruované ve dřevě, slouží jako dlouhá ložnice rozdělená na dvě části, obě křídla s dvojlůžkem a možností dvou přistýlek (matrace na zemi) a střední část s jedním lůžkem. K dispozici je televize. Vstup na zastřešený balkon. Vstup do podkroví je přes „žebříkové schody“ s poklopem. Zahrada je oplocená, k dispozici je terasa, zahradní nábytek, ohniště a houpací síť. Vlastní parkování+garáž a možnost dalších 3 parkovacích míst před domem.

Zimní info: Pustevny - Zimní areál (15km) s vrcholem Radhošť(1129m.n.m),

Ski areál Soláň (9km), Velké Karlovice, Razula, Bílá (15km),

běžkařské tratě v okolí

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172763
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.