Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 71 m² bez realitkyMirotická, Praha - Libuš

Mirotická, Praha - LibušVybaveno
Cena2 770 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 747 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám plně vybavený byt v osobním vlastnictví 3+1 (chodba dispozičně upravena na pracovnu) v 2. patře s velikým balkonem (pohodlně se tam umístí stolek a židličky) a sklepem.

Jedná se o panelový dům, který byl dokončen v roce 1991 - jde tedy o panel vysokého standardu. Dům prošel v posledních letech částečnou rekonstrukcí (rekonstrukce střechy, výměna vchodových dveří, zateplení podhledu atp.). U domu je uzavřené atrium (určené pouze obyvatelům domu!!) s dětským hřištěm. Dům má 6 pater, na každém patře 3 byty.

V blízkém okolí dostatek zeleně: Lhotecký les, Modřanská rokle, Krčský les + školka, škola, gymnázium.

Přímo v místě pak večerka, fitness, restaurace, pizzerie.

Byt se nachází mezi 2 autobusovými zastávkami (každá 200 m) + parkovací dům v ulici nebo na ulici + budoucí zastávka metra D 5 min pěšky. Kačerov bus (metro C 10 minut), Smíchovské nádraží bus (metro B 20 minut) - včetně nočních spojů! Perfektní spojení na D1 i Pražský okruh.

Byt byl nedávno kompletně zrekonstruován: bezpečnostní dveře, zděné jádro, koupelna s vanou + WC zvlášť, nová plastová okna. UPC dostupné. V chodbách, WC, koupelně a kuchyni jsou sádrokartonové podhledy se zabudovanými světly.

Byt je z velké části zařízený, všude jsou plovoucí podlahy a dlažby. Kompletně vybavená kuchyň (10 metrů) včetně myčky, sklomeramické desky, trouby. V ložnici (12 metrů) je kvalitní nábytek na míru (vestavné skříně + postel). V dalším pokoji (12 metrů) je postel a pracovní stůl po celé délce okna. V prostorné chodbě je pracovna a další veliká vestavná skříň. Obývací pokoj (16,2 metru) s okny na jihovýchod.

Měsíční poplatky (zálohy na služby a fond oprav cca 3.500,- CZK).

Byt k dispozici koncem června 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173315
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha71
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.