Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 200 m² bez realitkyAntonina Slavika , Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Antonina Slavika , Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


 Dobry den,

Hledam spolubydlici do krasneho, velkeho bytu na ulici Antonina Slavika,kde sama bydlim.Byt je plne zarizen,s internetem,ma vsechny spotrebice,vstupni halu.Nachazi se v hezke lokalite Luzaneckeho parku,kde je moznost sportovniho vyziti,prochazek atd...Do samotneho centra pesky cca.10 min,dobre spojeni i s MHD.Mam v byte volny, zarizeny, pruchozi pokoj na jizni strane pro jednoho cloveka o rozloze 30 m2.pronajimam ho vcetne sluzeb za 5tis.Pro dalsi info staci me kontaktovat na mail barbara.chybova@seznam.cz,prosim velmi specha!!Diky :-) bara Chybova

K nastěhování: ihned

 Hello,

I would like to rent a room in my huge very nice appartment,which has 200m2.The appartment is located in very beautiful green Brno-city,where i live now as well.My flat is full furnitured,with washing machine,washer,internet and so on....I have 1 room free which has 30 m2.this one i rent for 5000kc.By walk 10min maximum to get to Nam.Svobody,also good connection with tram and bus...Pls,contact me with other questions :-) on barbara.chybova@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17371
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.