Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyLublinská, Praha - Troja

Lublinská, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt v Praze 8, ulice Lublinská (panelový dům). Byt je částečně zařízen (základní nábytek, pračka, lednička), ale v případě požadavku mohu zajistit odvoz vybavení a poskytnout byt zcela prázdný. Velikost bytu 2 + 1, 54 m2, byt má samostatnou lodžii a uzamykatelnou sklepní kóji na patře. Byt i kóje se nachází na 6. patře domu se 2 výtahy.

Jádro tvoří sádrokarton s obkladem. Byt je částečně po rekonstrukci - nové podlahy, stoupačky, plastová okna.

Okolí poměrně pěkné, přímo před domem se nachází obchod, kousek od domu menší lesík průchozí k botanické a dále zoologické zahradě (přes lávku dále Stromovka).

Dostupnost do centra dobrá - zastávka busu cca 3 minuty volné chůze od domu, na metro Kobylisy je to busem 3 stanice. Pronájem možný po dohodě ihned.

The offer of an apartment in Prague 8, Lublinská street (block of flats). The apartment is partially furnished (basic furniture, washing machine, refrigerator), but I can ensure transport of facilities and provide completely empty apartment, if required. The size of the flat is 2 + 1, 54 m2. Apartment has a separate balcony, and a lockable cellar on the floor. The apartment and the cellar are located on the 6th floor (house with 2 lifts). The apartment is partly reconstructed - new floors, risers, plastic windows.

Surroundings is quite nice, shop is located directly in front of the house, close to the house there is a small forest and botanical and zoological gardens (over footbridge further Stromovka).

Good access to the center - bus stop about 3 minutes walk from the house, the metro Kobylisy is third bus station. Rental is possible immediately after the agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175089
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.