Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyU Zvonařky, Praha - Vinohrady

U Zvonařky, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena14 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 148 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PO REKONSTRUKCI!! Prodej luxusního, prostorného bytu 4+kk s nádherným výhledem v Rezidenci Zvonařka, Praha 2, Vinohrady. Plocha bytu včetně sklepa 115,51 metrů čtver. + 2 balkony 8,92 metrů čtver. Ve všech pokojích jsou francouzská okna až k podlaze, což v kombinaci s jeho polohou v 5.NP zajišťuje krásné prosvětlení, obývák s kuchyňským koutem se 2 vstupy s nádherným ničím nerušeným výhledem na Prahu. Všechny ložnice situovány do krásné zahrady klidného vnitrobloku, která je vybavena lavičkami pro odpočinek. Byt je v uzavřeném, 24 hodin střeženém a kamerami monitorovaném areálu s recepcí. Byt se skládá ze 4 pokojů, kuchyňského koutu, koupelny se 2 umyvadly a vanou, samostatného WC s umyvadlem, předsíně, 2 balkonů a sklepa. V areálu jsou také podzemní garáže,kde jsou nainstalovány kamery a monitorovány 24hod.denně. Byt má nadstandardně instalovanou klimatizaci a je vybaven bezpečnostním zařízením napojeným na recepci. V domě je prostorný výtah a kočárkárna. Součástí areálu rezidence je luxusní nerezový krytý plavecký bazén a je zde možno využívat i služby sousedního 5-ti hvězdičkového hotelu Le Palais, který tvoří součást rezidenčního komplexu a je přístupný přímo z podzemních garáží bytového komplexu. Součástí areálu je i velká terasa. Areál se nachází velmi blízko metra trasy A (stanice Náměstí Míru) a trasy C (stanice I.P.Pavlova).K ceně bytu je možno dokoupit 2 garážové stání do osobního vlastnictví. Zařídíme Vám financování s nulovou akontací a nízkým úrokem s možností předčasných splátek.

AFTER RECONSTRUCTION!! Luxury, spacious apartment 4 + kk with spectacular views in Residence, Prague 2, Vinohrady. Flat area including a square cellar, 115.51 meters. + 2 balconies a square 8.92 meters. All rooms have French windows to the floor, which, combined with its location in 5.NP provide beautiful illumination, living room with kitchenette with 2 inputs with nothing spectacular uninterrupted views of the city. All the bedrooms are situated in the beautiful garden courtyard, which is equipped with benches for resting. The apartment is in an enclosed, 24 hour guard and video cameras monitored the area with a reception. The apartment consists of 4 rooms, kitchen, bathroom with 2 basins and bath, separate toilet, hall, 2 balconies and basement. There is also an underground garage, where cameras are installed and monitored 24hod.denně. The apartment has a completely installed air conditioning and is equipped with a device connected to the reception. The house is spacious lift and bicycles. The area of ​​residence is a luxury stainless steel indoor swimming pool and there is possible to use the services of the neighboring five-star Hotel Le Palais, which forms part of a residential complex and is accessible directly from the underground garage of the apartment complex. The area is also a large terrace. The resort is located very close to the metro (station Namesti Miru) and line C (IP Pavlova stop). The price of the apartment can be purchased two parking spaces in private ownership. We'll get you financing with zero down payment and low interest loans with early repayment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175906
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.