Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 61 m² bez realitkyNa Čampuli, Tlučná - Tlučná, Plzeňský kraj

Na Čampuli, Tlučná - Tlučná, Plzeňský kraj
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové podlahové ploše 61 m2, v obci Tlučná, okr.Plzeň-sever. Byt se nachází v bytovém domě zkolaudovaném v roce 2004. K bytu náleží zděný sklep a je zde možnost využití společné kočárkárny. Byt je ve velice dobrém stavu, v kuchyni je kuchyňská linka na míru s vestavěnou troubou a sklokeramickou varnou deskou.V chodbě je velká vestavěná skříň.

Byt má nízké provozní náklady, vytápění a ohřev vody jsou zajištěny centrálně plynovou kotelnou přímo v domě.Bytová jednotka je situována v klidné části obce, před domem se nachází velké parkoviště a v blízkosti domu je nové dětské hřiště.V obci je plná občanská vybavenost, k dispozici je zde školka, škola, lékař, lékárna, pošta, obchody, koupaliště.Výborná dopravní dostupnost do Plzně (vlak, autobus, MHD), autem cca 10 min. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky volejte tel.číslo 604 192 901. Bez účasti RK, právní služby zajistíme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176002
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.