Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 300 m² bez realitkyBedřichov - Bedřichov u Jablonce nad Nisou, Liberecký kraj

Bedřichov - Bedřichov u Jablonce nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 082 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Pozemek je 2750 m2, stavební, lze na něm dle regulativů obce stavět. Naopak okolní louky jsou dle územního plánu a záměru CHKO nezastavitelné. Chalupa samotná má k využití cca 300m2. Celkovou rekonstrukcí prošla 2000 – 2002. Je obývaná trvale. Příjezdová komunikace se v zimě udržuje, takže se uklízí pouze zpevněná stání před domem. Ne všechny prostory jsou stavebně zařízeny, takže je možnost úpravy dle vlastních potřeb a vkusu. Také ateliér samotný (zcela nová přístavba 2007) je konstruován tak aby se dal využít pro potřebu bydlení nebo ubytování. Topení je ústřední s poloautomatickým kotlem na pelety. Kromě toho jsou v objektu dvoje krbová kamna. Zdroj vody je z vrtané studny hl. 15m. Internet – Adsl pevné připojení. Cena nemovitosti je 8,5 mil. Kč Lyžařské vleky cca 400m po vrstevnici, běžkařské stopy cca 100m.

Pro další rozvoj existuje architektonická studie samostatné přístavby nového „ateliéru“ od Arch. Rajniše o zastavěné ploše cca 275 m2. Přízemí, 1.patro a podkroví cca750m2, která byla konzultována a písemně schválená CHKO. Na tuto novou přístavbu je vydáno stavebním úřadem územní rozhodnutí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176317
Dispozice7+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha300
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.