Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 86 m² bez realitkyKadaň - Kadaň, Ústecký kraj

Kadaň - Kadaň, Ústecký kraj
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům 3+1 (86m2 zastavěné plochy), v zahradě (476m2), nacházející se v klidné vilové čtvrti města Kadaň. Dům je podsklepený, v dobrém stavu, s garáží (31m2), k nastěhování.

Dům má 2 obytná podlaží s možností rozšíření o podkroví. V přízemí se nachází předsíň, vstupní chodba, kuchyň s jídelním koutem, velký obývací pokoj s balkonem do zahrady, koupelna, spíž, WC, vestavěná šatna, schodiště do patra a do velkého sklepa, kterým se dá vyjít do garáže.

V patře se nacházejí 2 ložnice, a podkrovní pokojík s terasou, vyzděný a zateplený podkrovní prostor se schodištěm na prostornou půdu, kde lze vytvořit další obytné místnosti. Dům je zděný, okna dřevěná. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem s litinovými radiátory. Dům má novou střechu (kanadský šindel). K domu náleží zahrada za domem s ovocnými stromy, zděná hospodářská budova a garáž s vchodem přímo do domu.

Dům se nachází v lokalitě s úplnou občanskou vybaveností a dostupností. Je situován ve vilové čtvrti, odkud je výborná dostupnost služeb (základní škola, gymnázium, průmyslová škola stavební, škola služeb a zemědělská škola, Penny, Lidl , Albert, Kaufland, nemocnice, pošta, centrum města vše v dosahu 5-10 min. pěšky). Snadno dostupné jsou i volnočasové aktivity: cyklostezka, koupaliště, lyžování ve Ski areálu Klínovec, Saském Füchtlbergu , Aquapark v Marienbergu. Možnost nákupů v nedalekém Sasku vše dosahu cca 35 min. autem z Kadaně.

Ideální bydlení pro rodinu s dětmi, ale i jako chalupa s možností sportovního vyžití.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179686
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.