Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyV kuťatech, Praha - Uhříněves

Určeno ke spolubydlení
V kuťatech, Praha - UhříněvesVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Hľadáme jedného spolubývajúceho do krásneho slnečného bytu so záhradou v mestskej časti Praha 22 - Uhříněves. Byt sa nachádza v prízemí novostavby, je orientovaný na JV a obklopuje ho súkromná záhrada (333 m2) s terasou.

V plne zariadenom byte (kuchyňa, práčka atď.) je k dispozícii izba o veľkosti cca 27 m2, v ktorej sa nachádza veľká skriňa, dve postele, stolík so stoličkami a dalšie menšie kusy nábytku. V cene je rovnako zahrnutý Wifi internet a parkovacie miesto.

V okolí bytu je možnosť využívať tenisové kurty, navštíviť divadlo U22, neďaleký aquapark, alebo ísť na prechádzku k blízkemu rybníku, či do obory. Pri byte sa nachádza zastávka pražskej MHD, z ktorej sa dá dostať za 10 minút na konečnú metra Háje, alebo za 15 minút na Depo Hostivař. Na Vaclavské námestie trvá cesta cca 30 minút.

Mesačný nájom: 5000 Kč + poplatky 1500 Kč na osobu

We are looking for a flatmate in a beautiful sunny apartment (Prague 22 - Uhříněves), fully furnished (kitchen, furniture, washing machine), located on the ground floor in a new building, oriented to the southeast and surrounded by a private garden (333 m2) with a terrace. The available room is fully furnished (large closet, two beds, etc.). The price includes internet fees and parking space. In a quiet vicinity, you can find parks, tennis courts, theater, or even an aquapark. You can get to the city center in 30 minutes by public transport (through Háje or Depo Hostivař metro stations).

Monthly rent: 5000 CZK + 1500 CZK for utilities per person

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179715
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.