Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 530 m² bez realitkyKrásný Les, Petrovice - Krásný Les v Krušných horách, Ústecký kraj

Krásný Les, Petrovice - Krásný Les v Krušných horách, Ústecký kraj
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 422 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům v obci Krásný Les v Krušných horách, na hranicích se SRN 100km od Prahy a 35km od Drážďan.

Dům leží v centru obce. Jedná o rozsáhlý historický objekt po částečné rekonstrukci. Zkoulaudováno je 10 pokojů s celkovou kapacitou 20 ubytovacích míst, 5 WC a 5 sprchových koutů, společenská místnost, malá kuchyň, garáž a kancelář. Celková zastavěná plocha je cca 800 m2. Objekt má 2 nadzemní podlaží. Zadní trakt je připraven na kolaudaci restaurace s kapacitou 35 míst. Dále jsou zde velké vedlejší prostory vč. divadelního sálu s kapacitou 250 lidí a bytové jednotky 1+1. Tyto zadní prostory neprošly celkovou rekonstrukcí. Pozemek je cca 2000m2 ohraničený částečně pstruhovým potokem. Část pozemku je vyasfaltovaná, část je travnatá. Objekt je napojen na veřejný vodovod, budova má vlastní studánku a vlastní ČOV s kapacitou 40 – 100 osob. Topení je možné plynem i tuhými palivy – celkem 3 kotle.

Je to malá obec ve východních Krušných horách, na hřebenu hor v n.v. 750m. Leží na tzv. krušnohorské magistrále (cyklistická, turistická i lyžařská trasa využívána turisty z ČR i SRN). Lyžařské středisko Telnice je vzdáleno 3km. Pozue 4km od sjezdu z dálnice D8.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17987
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha530
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.