Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 330 m² bez realitkySportovní, Psáry - Psáry, Středočeský kraj

Sportovní, Psáry - Psáry, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prostorný RD, užitná plocha 330m2, pozemek 1019m2, klidná část obce Psáry.

Jedná se o atypický, zajímavě prostorově řešený RD v Psárech. Dům je dispozičně rozložený do třech podlaží a dvou podest a optimálně tak využívá mírně svažitý pozemek. V suterénu se nacházejí tři prostorné místnosti s okny využitelné jako hobby či profesionální dílna, dále prostor pro saunu s příslušnými elektro a ZTI rozvody.

Na první podestě se nachází garáž a samostatná toaleta s umyvadlem. Následuje první NP, na kterém se nachází velký obývací pokoj s jídelní částí sousedící s kuchyní a oddělenou spíží. Do obývacího pokoje je zaveden komín – možnost instalace kamen či krbu.

Na druhé podestě je umístěna pracovna a vedle ní samostatná toaleta a sprchový kout. V druhém NP jsou umístěny tři prostorné ložnice (pokoje), koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly a oddělená šatna. Všechny pokoje a pracovna mají přístup na balkony. Ve vrcholu asymetrické střechy je 33 m2 velký půdní prostor vybavený střešními okny, využitelný například jako ateliér, dětské herny apod. Na západní straně domu je umístěna vyvýšená terasa. Dům se nachází na pozemku o celkové rozloze 1019 m2 a je z pozemku krásný výhled do krajiny. Po místní opravě vnějšího obkladu, omítky v suterénu a zavedení topení (k dispozici jsou rozvody k původně projektovanému vytápění přímotopy) je dům připraven k okamžitému nastěhování.

Před domem je klidná ulice a v obci je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Dopravní dostupnost na dálnici D1 a vnější okruh Prahy je cca. 10 minut a do centra Prahy, dále zde jezdí MHD linka 332 a je během 30 minut na Budějovické v Praze. Dům nabízí výborný poměr ceny a užitné hodnoty a umožňuje kombinovat více generační bydlení či podnikání.

Dům je v osobním vlastnictví a není zatížen žádnou zástavou - lze čerpat hypoteční úvěr.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180144
Dispozice6+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha330
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.