Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu Garsoniéra • 397 m² bez realitkyCvikov - Lindava, Liberecký kraj

Cvikov - Lindava, Liberecký kraj
Cena890 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 774 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedinečné-Prodej rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami 3+1+ komerčními prostory na pozemku 397 m2 v obci Lindava u Cvikova v okrese Česká Lípa. V přízemí domu je na jednom konci domu garáž a na druhém je prostorná dílna, která může být využívaná jako garáž nebo ke komerčním účelům. V přízemí je také bar pro cca 20lidí, velká kuchyně a za barem dvě menší místnosti, které byly využívány jako sklady. Také je zde koupelna se sprchovým koutem a společné wc. V celém přízemí jsou nové podlahy - dlažba, v koupelně i kuchyni jsou nové obklady. Do 1. patra vede betonové schodiště. V 1. patře jsou dvě bytové jednotky 3+1 o rozloze 50 m2. Jeden z bytů je částečně zrekonstruovaný: v kuchyni je plovoucí podlaha, kuchyňská linka v dobrém stavu a zůstane zde i lednice. V koupelně jsou nové obklady. V pokoji, který byl využíván jako dětský pokoj, je plovoucí podlaha. V tomto bytě je udělané ústřední topení. Druhý byt potřebuje rozsáhlejší rekonstrukci. Tímto bytem prochází chodba a z ní vlevo je vchod na WC, do komory, dále se vlevo vchází do budoucí kuchyně a také do zrekonstruované koupelny (i zde je nová dlažba a obklady). V pravo z chodby jsou vchody do dvou menších pokojů,kde jsou nové omítky a zrekonstruované podlahy a z chodby rovně do velkého pokoje, který je vhodný na obývací pokoj a jídelnu. Oba byty jsou oddělené prostornou chodbou a schodištěm, tedy mohou být využívány samostatně. Podkroví domu má cca 100 m2 a je vhodné pro vybudování minimálně jednouho bytu, jde zde jeden pokoj využíván jako letní pokoj v tzv. Arkýři. Dům má novou, plechovou střechu, a jsou zde i nové rozvody vody. Dům může zůstat, po domluvě, částečně zařízen - postel z dětského pokoje, některé ze skříní a zůstane zde i materiál, který byl koupen na rekonstrukci a nový kotel na tuhá paliva. Dům je částečně podsklepen .U domu je připravené místo na kruhový bazén. Dům nabízí mnoho možností jak pro bydlení ,rekonstrukce penzion,sklady s bydlením atd.Další podrobnosti e-mailem nebo telefonicky.Prodáváme ze zdravotních důvodů.Cena pevná.

Plocha-397m2,zastavěná plocha-200m2,užitná plocha-300m2,voda-vlastní studna,elektřina 220/380 V,sklep-ano,střecha-sedlová,krytina-silný pozinkovaný plech.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180871
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha397
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.