Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím pronájem vybaveného bytu se dvěma samostatnými pokoji (15 m a 12 m) v Králově poli (Palackého 30). Byt je orientován do společné zahrady ve vnitrobloku (bezpečné místo), možno využít. Byt má nová okna, je vybaven kuchyňskou linkou, jídelním stolem s židlemi, lednicí, koupelna se sprchovým koutem a pračkou, samostatné WC, v pokojích na podlahách koberce, šatní skříně, postele, psací stůl. Zastávka tramvaje Jungmannova je 50 m od domu, naproti je obchod s potravinami.

Velmi klidné bydlení s perfektní dopravní dostupností. Internet zaveden. K nastěhování po dohodě od začátku října 2015. Vhodné až pro 3 osoby.

An apartment after reconstruction, furnished. The apartment is located on the first floor, area of the flat is 38 m2), has kitchen, bathroom, toilet and two separated rooms with windows leading to a garden behind the house. Kitchen is equipped by electricity cooker and fridge. There is a washing machine in the bathroom. The flat is suitable prefarably for 2-3 person. Internet connection is provided by wi-fi.

Attractive locality, quiet place with garden, close to the city center with complete public amenities nearby (tram stop 50m distant), including supermarket, pharmacy, restaurants, baby-cafe, fun park, outdoor swimming pool. A parking place is available in front of the house.

The flat is for rent from the beginning of October, rent 8 000 CZK/month plus energies and charges (water, heating, elektricity) 2500 CZK/month. Suitable for 3 people, for paire or for students.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182123
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha38
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.