Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyKřídlovická, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Křídlovická, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1 v centru Brna, Křídlovická 78. Jedná se zrekonstruovaný panelový dům. Byt má neprůchozí pokoje, je plně vybaven, můžete mít však vlastní nábytek. K bytu patří balkón. Hledáme nájemníky mající zájem o dlouhodobé pronajímání. K bytu patří i sklepní kóje. Byt se nachází ve čtvrtém patře a není krajní. Topení a ohřev teplé vody je centrální. V domě jsou minimálně 2 poskytovatelé internetu a televize, ve všech pokojích je také napojena anténa TV ze střechy. Záchod je samostatný. Před nastěhováním bude byt vymalován, dle domluvy s novým nájemníkem, v případě zájmu přidáme sklokeramickou desku do kuchyně. Nájem činí 9900 + poplatky (teplo, teplá voda, voda, elektřina) 2600 Kč. Bude k dispozici od 1.4.2013. Platba bude probíhat vždy dopředu. V případě dotazů se můžete ozvat na tel. 608853136 nebo ramokry@centrum.cz. Aktualizováno 7.4.2013, byt je stále k dispozici.

We rent 2+1 flat in centre of Brno (near Holandska street), Kridlovicka 78. It is house after reconstruction. All equipment are in this flat,kitchen appliances, tables, beds. There is balcon, lonely toilet, celler. We want renter for long time contract. There is internet,TV, central heating. You can contact me on tel.608851336 or mail ramokry@centrum.cz

Available: from 01/04/2013

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18233
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.