Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyRenneská třída, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Renneská třída, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 100 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem pěkného plně zařízeného bytu 2+1 na Renneské třídě v části Štýřice. Jedná se o klidnou čtvrť v blízkosti centra. Velikost bytu je 57 m2, nemá balkon. Byt je ve čtvrtém patře, dům má výtah. Parkování je možné v uzavřeném dvoře. Dům je cihlový, nově zateplený s novými okny. Do všech místností je přímý vstup z velké předsíně. Kuchyně má navíc vchod do obývacího pokoje. Byt je plně vybavený nábytkem. V obývacím pokoji je rozkládací sedačka, tři křesla, konferenční stolek, stolek s LCD televizí a peřiňák a tři skříňky. V ložnici je dvoulůžko a velká šatní trojdílná skříň se zasouvacími dveřmi. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, plynovým sporákem s el. troubou, lednicí s mražákem a mikrovlnkou. Je tam stůl a čtyři židle. V předsíni jsou šatní skříně a další skříně na ukládání věcí. V předsíni je také automatická pračka. Dům je u zastávky MHD a v blízkosti administrativních center BRNO BUSINESS PARK a SPIELBERK OFFICE CENTRE.

Byt je ihned k dispozici.

-----

Předpokládáme pronájem do počtu tří osob. V uvedených poplatcích 1900 Kč jsou zahrnuty koncesionářské poplatky za TV a rádio a UPC KOMBI KOMORT - více než 100 televizních programů a rychlé wi-fi připojení.

We offer long-term rent of 2+1 fully-equipped flat in Renneská třída in quarter of Štýřice. It’s a quiet quarter near the city centre. The flat is 57 square meters large and has no balcony. The flat is located on the 4th floor; the apartment building has a lift. Parking is in the courtyard nearby. The building is made of bricks and has new windows. In the centre of the flat is a hall with the doors to all other rooms (kitchen, living room, bedroom, bathroom and toilet). There is a direct doorway from the kitchen to the living room too. The flat is fully furnitured. There is a sofa (could be spread out into bed), three armchairs, small table, table with TV set, blanket chest, and three cabinets. There is a double bed and a three-piece wardrobe in the bedroom. The kitchen is equipped with kitchen cabinets, fridge with freezer, electric oven with gas cooker hood, microwave, and table with four chairs. There are wardrobes, cabinet, and washing machine in the hall. The building is next to tram stop and it is located near the administrative centres (BRNO BUSINESS PARK, SPIELBERK OFFICE CENTRE).

The fleet is free immediately.

The prize includes UPC KOMBI KOMFORT - more than 100 TV channels and hi-speed wi-fi connection.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182600
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.