Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 220 m² bez realitkyKřelov, Křelov-Břuchotín - Křelov, Olomoucký kraj

Křelov, Křelov-Břuchotín - Křelov, Olomoucký krajVybaveno
Cena6 120 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 955 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


6+1+technická místnost - obytná plocha celkem 200m2.

Přízemí: zádveří, schodišťová hala, obývací pokoj + kuchyně 40m2, pracovna 14m2, pokoj 16m2, WC, koupelna, technická místnost 20m2, v pokoji krbová kamna.

Horní patro:hala,2 pokoje po 22m2, ložnice 18m2, koupelna s WC 13m2, šatna. Dům je vhodně řešený i pro vícečlennou, popř. dvougenerační rodinu. Velký pozemek 2ooo m2. Kolem domu terasy, na které je přístup z kuchyně, obýváku a pracovny. Velmi praktický vstup na zahradu i přes koupelnu a technickou místnost.

Jde o nízkoenergetickou dřevostavbu /velmi kvalitní technologie výroby v hale na míru/, která poskytuje příjemné a úsporné bydlení, topení na elektrokotel. Měsíční náklady na provoz domu 4500Kč. Dřev. eurookna,dřev. parkety,vnitřní dveře dýha, pod dlažbou podlahovka . Voda z vlastní studny. Dům situován tak, že v přízemní obytné části postupně svítí slunce od rána do večera, přitom v létě příjemné klima i bez klimatizace, v zimě se snadno a rychle vytopí. Dětské pokoje na jihozápad. V patře lité betonové podlahy, nemusíte se obávat hluku z horního patra. Poloha domu je na konci vesnice - v zástavbě 4 domy s velkými pozemky, přímí jedni sousedé, proto dům poskytuje dostatečné soukromí. Vzdálenost domu od silnice je 30m, takže hluk z aut minimální. Nutné dodělávky vně domu a na části pozemku. Pozemek oplocen.V domě požární hlásiče a zabezpečení napojené na hlídací agenturu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183022
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha220
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.