Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyU nemocnice, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

U nemocnice, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Přenechám pronájem z velké části zařízeného bytu 2+KK v novostavbě na ulici U Nemocnice v Brandýsu nad Labem. Nájem je 10500 Kč včetně poplatků. Byt je ve velice klidné lokalitě bezproblémové parkování, možnost pronájmu parkovacího místa v domě za 1000kč. V blízkosti autobusová zastávka přímo na Černý most.5 min.pěšky do centra města Brandýs nad Labem. Volné od prosince. Domácí miláček není problém. V případě zájmu o bližší informace anebo prohlídku mě prosím kontaktujte na 777 355 693, anebo na emailu.

Very nice flat 2KK for rent in the U Nemocnice street - Brandýs nad Labem. All furniture except a bed is there. The rent inluding all fees is 10500Kč. The building is situated in very calm place with no entrance to a cars (only habitants allowed). BUS 200m, parking in front of the door with no problem. Possible to rent parking place in the building for 1000 CZK. More information at 777 355 693, or email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183463
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.