Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyErbenova, Velké Přílepy - Kamýk u Velkých Přílep, Středočeský kraj

Erbenova, Velké Přílepy - Kamýk u Velkých Přílep, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 200 Kč

+ Poplatky za služby2 350 Kč


Pěkný a prostorný byt v cihlové novostavbě z roku 2005. Cca 15-20 min autem/30 min MHD na metro Dejvická. Dispozice 3+kk, třetí patro, dva balkony, parkovací stání, uzavřené garážové stání využitelné i jako sklep v suterénu domu. Celková plocha bytu 82m2. Kuchyň se zařízenou linkou, (sporák, el. trouba, myčka). Vestavěné skříně a police, jinak nezařízeno. Možnost internetu a satelitního příjmu. Plovoucí podlahy, dlažba v chodbě a koupelně, koberec v dětském pokoji. Rohová vana + samostatný sprchový kout v koupelně. Bezpečnostní dveře. Klidná lokalita. Byt orientován na jih a východ. K nastěhování volné ihned.

Nice and spacious apartment in brick house built in 2005. Located north of Prague in village Velke Prilepy app. 15-20 min. by car to subway station Dejvická. Three rooms + kitchen nook, third floor, 2 balconies, private parking space next to the house, closed garage stall usable also as cellar in basement of the house. Total area of the apartment: 82 m2. Kitchen with accessories (stove, cooker, dish-washer). Built in clothes closets and shelf-closets, otherwise un-furnished. Available internet and satellite reception. Flooring on elastic base, pavement in hallway and bathroom, carpet in the children’s room/living room. Corner bathtub + separate shower stall. Security entrance doors. Quiet neighborhood. Apartment located to south and east. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186185
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.