Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 150 m² bez realitkyBernartice - Bernartice u Milevska, Jihočeský kraj

Bernartice - Bernartice u Milevska, Jihočeský krajVybaveno
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rekonstruovaná hospodářská usedlost

Usedlost se nachází v krásné malebné jihočeské krajině. Na okraji spádové části obce Bernartice. Objekt lze využít k rekreaci, trvalému bydlení, chovu zvířat i jinak. Díky ideální poloze je rájem pro houbaře, rybáře (Orlická přehrada, Otava, Lužnice), v místě je možnost výkonu práva myslivosti /nemovitost je přímo v centru loveckého revíru/. Původní objekt z roku 1875 byl kompletně zrekonstruován (nové rozvody elektřiny, vody, nové podlahy, omítky, topení, střecha, plastová okna, izolace, drenáže aj.).

Klenuté stropy v obytné části byly zachovány. Usedlost tvoří jeden celek (tvar U) obytnou částí, garáží, stodolou, kotelnou, uhelnou. Jedná se o poslední dům v obci, za kterým jsou již jen louky a lesy. Cesta k usedlosti je nově vyasfaltována.

V přední části objektu je zatravněný dvůr (zpevněný zatravňovací dlažbou) s dřevinami, terasou, grilem, udírnou, ovocnými stromy, kopanou studnou. Zámková dlažba je položena až ke vchodovým dveřím obytné části. Celou přední část odděluje od příjezdové cesty dřevěný plot a vysoká zeď. Brána je posuvná (na dálkové ovládání). Obytná část: podlahy modřín, dlažba, plovoucí podlaha. Klenby zvýrazněny modřínovými fošnami /v místnostech modřínové doplňky na zakázku/. V celé obytné části je většina zdí obložena dřevěnými obklady až do výše klenutých stropů nebo dlažbou a pískovcovým obkladem. Obývací místnost (cca 50m²) s velkým krbem známé značky Chéminées Philip (výhřevnost až 15 kW), podlaha modřín + dlažba. V domě je zaveden internet (pevná linka), satelit.

Z prostorné verandy se vstupuje do obývací místnosti nebo do předsíně. Nalevo se nachází kuchyně a vchod do pokoje pro hosty. Napravo je ložnice. Koupelna je vybavena rohovou vanou, sprchovým koutem, má okno. Všechny místnosti jsou světlé, okna plastová, žaluzie. Všechny místnosti jsou izolovány francouzskou tepelnou izolační fólií, obývací místnost s pracovnou je řešena tak, že je do původní místnosti je vestavěna celá nová místnost z tvárnic Itong.

Vodu lze přepínat vypínačem v koupelně na 2 zdroje, kopanou studnu 8 m hlubokou nebo vrt (25 m ve skále – 2 prameny). Topení je ústřední, radiátory, lze přepínat na elektrický kotel nebo kotel na tuhá paliva (v současné době odinstalován), ve všech místnostech jsou navíc vyvedeny přípojky na akumulační kamna.

Z každé obytné místnosti je krásný výhled na blízký les, louky. Zahrada – pozemek je travnatý s ovocnými stromy a okrasnými jehličnany (jedle, smrk, borovice), je udržován. Přípojka na filtraci k bazénu je na západní straně domu (k dispozici je kulatý bazén o průměru 3,6 m, ale na jižní straně je již postavena cca 40 m dlouhá zeď, v místech (slunce po celý den), kde projektant doporučil instalovat velký bazén. Celý pozemek o výměře 4486 m²je oplocen. Jedná se o zahradu v rovině, kde je možné provozovat sport (badminton, volejbal, minigolf aj.).

Nemovitost se prodává včetně vybavení (nábytek – pokoj, kuchyně, ložnice, obývací pokoj, pracovna, vybavení elektro – televize, satelit, CD přehrávač, lednice s mrazákem, sporák, myčka nádobí, pračka aj.) Součástí vybavení je i zahradní traktor na sekání trávy, výkonná motorová sněhová fréza, cirkulárka a dostatek palivového dřeva do krbu i švestkového dřeva do udírny, stůl na stolní tenis, vybavení dílny-regály, skříně, nářadí aj.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187213
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha150
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.