Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 140 m² bez realitkyNad Potokem, Nová Ves - Nová Ves u Prahy, Středočeský kraj

Nad Potokem, Nová Ves - Nová Ves u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velmi útulný a prostorný uvnitř dům, postavený v roce 2010 s použitím energeticky úsporných materiálů a stylově zařízený designery. Užitná plocha 140 m2 zahrnuje tři ložnice, samostatnou koupelnu a WC, velkou šatnu s vestavěným trezorem a prostorný obývací pokoj se stylovou italskou kuchyni. Velká chodba v sobě spojuje všechny místnosti do jedné. Zateplené podkroví je uzpůsobeno pro skladování různých potřeb.

Dům má veškeré vymoženosti, nezbytné pro klidný a pohodlný život: lednici, myčku na nádobí, troubu, indukční peci, pračku, bezdrátový internet. Parkety jsou z dubu, všechny dveře kvalitní italské, stylový krb na dřevo vytváří téměř magickou atmosféru ve večerních hodinách.

Pozemek cca 800 m2 je obklopen spolehlivým plotem. Garáž, která je určená i pro větší vozidlo a má stejně jako hlavní brána dálkové ovládání stoji odděleně na pozemku. Parkovací místo u garáže, stejně jako cestičky k domu jsou pokryté dlaždicemi. Je příprava na letní terasu.

V obci jsou obchody, školka se školou, dům se nachází v blízkosti závodní dráhy a jezera, kde můžete lovit ryby anebo a zaplavat si v letním horku. Do Prahy se dostanete autem za 10 minut (25 minut od centra), nebo autobusem do stanice metra Kobylisy za 15 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189006
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha140
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.